Denna eviga väntan

Hundarna fick leka av sig med en annan lejhonberger i morse och oliwer har kollat spegel i 20 min minst snart och så fort jag rör mig bort från spegeln blir det liv i luckan, Liam har varit ute och lekt hela morgonen och har vägrat komma in, sambon sover, hundarna sover, shrek vrålar på tv och jag , JAG vill flytta nu, 4 Tim kvar..!!


Flytt dag

Hörs när tiden finns, typ om sisodär ett par dagar :)..!!


1 dag, 1 jäkla dag kvar ❤

Sen jäklar bor vi i huset.

Har börjat små städat mamma och pappas hus, har man 2 barn och ett jätte jätte hus + gård så är det inte lätt att hålla rent överallt när man har en liten 2,5 åring som drar fram som en ångvält överallt :D

Snart dax för lunch och middagslur för barnen och sen fortsätta med allt fix och don..!!


Natti natt

Ja kl är efter 20,30 som vanligt och jag är så jävla trött så det finns inte, orken är som
Bortblåst, ändå låg jag till 08,00 i morse, suck säger jag bara, snälla du som tog min ork ge tillbaka den? OK? Du kan få ta något annat ist..!!



Så något mer blire inte från mig idag !
Tack och godnatt..!!




Onsdag

Och 2 dagar kvar till flytt, fy så jag längtar, har hela helgen på mig att fixa med allt vilket känns skönt då Liam åker till pappa fre-sön och oliwer är hos farmor fre-sön, kommer få massor gjort ❤

Har varit iväg till v-ås nu på förmiddagen med barnen och handlat en massa bra och ha grejer, som
Tvättmedel och sköljmedel, diskmedel, filtar, ljuslyktot, diskborstar, gardiner, mm, mycke vart det men ändå billigt, och barnen skötte sig som vanligt exemplariskt , Liam fick även en tunnare jacka och ett par nya skor nu när våren kommer blire ju för tok för varmt för han att vara ute och leka i vinter kläder..

Nyss intagit lunch som vart past och korv och det vart mer än godkänt enligt Liam, ikväll har han bestämt middag då det blir våfflor, borde kanske ätit det i sön? Eller var det måndags? Då självaste vågffeldagen var men äsch, bättre sent än aldrig :)!!

Nu, lek i sandlådan och om 45 min ska vi väcka pappan i familjen..!! <3


Så mysigt

Att få krypa ner brevid detta söta mysiga underverk, önskar nästa att Liam ska vakna o vilja sova hos mig ist, :)!! Men är glad över att han är då duktig och stor att han sover i en vanlig säng i regel hela nätterna, stunderna är lätt räknade när han har kommit in till oss,

Nu sova..!! Natti natti

Tröttmössor är dom allihoppa :) ❤❤❤


Trött tjej

Har kommit in i en period då jag sover mellan 22-07 och är lik förbannat Bamse trött när jag vaknar, kan det bero på för mycke sömn tro?

Imorgon äre bara 3 dagar kvar till flyttlassen börjar gå ifrån Enköping till Heby, jag längtar verkligen, tyvärr får vi inte nycklarna förens kl 5-6 på kvällen men ska försöka fylla alla bilar , kärror och person bilar tills dess så vi får med oss så mycke som möjligt på en gång :)

2 stora släp, 1 skåp bil, en pickup och minst en 4-5 person bilar, tycker att vi borde kunna få med oss en hel del :)

Barnen sover iaf nu, jag kollar top model och Peter är på väg till jobbet, allt är som vanligt här hemma kan man säga :)!!

Sängen om 20 min..!!
Godnatt


Kotten ska

Resa till mormor och morfar i Spanien säger han, han är väl för söt mitt älskade barn..!! Väskan packad och humöret på topp, det närmsta han kommer mormor och morfar är tyvärr bara att bo i deras hus för tillfället, 2,5 v kvar sen kommer dom hem :)


En ute em/ kväll

..


Jävla nöjd.. Vissa saker att gått och blivit till det bättre och det känns så jäkla skönt, från och med nästa sön äre nya regler som gäller och jag älskart..!!


Älskade

Små troll, jag älskar er :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2471324/images/2012/pic_195342926.jpg" class="image">


En utslagen

Stjärna ligger nu i hans och hans lillebrors rum hos mormor och morfar och sover på golvet, sötnos, ska lägga honom i sängen för att sen försöka få oliwer att sova, och har vi tur somnar även han så Peter och jag får lite egen tid,


Har haft en underbar dag idag med min familj, massa frisk luft och lek och även krattning, och busk klippning..!!

Mindre roligt vare väl att betala räkningar då jag insåg att vi hade dubbla hyror den här månaden, lgh och huset, 13500 på bara hyror och sen äre lån mm så räkningar på 20000 vart det sammanlagt, härligt..
Not..

Vart iof glad när jag insåg att vi iaf hade ca 20000 kvar att leva för och handla saker till nya huset för .. Lycka.. :)!!

Har förövrigt varit förlovad med mitt ❤ i ett helt år på söndag, för 1 års sen den 25 mars gick han ner på knä på stranden nere på cran canaria och fria, min älskade gosbulle :)., och jag har kommit på den perfekta presenten,

Berättar i morgon :)!!


Ha en trevlig helg..!!





Min älskade

Prins är hemma igen..!! Ikväll äre mys och barn filmer som står på schema,


Angel

I’m looking at an angel
And believe me when I say
he got that whole place glowing




En

Trött tjej säger nu tack o god natt.. Om 8 Tim är älsk hemma igen och då kliver jag upp, efter att vi gosat lite vill säga och så sticker jag iväg och solar lite innan oliwer vaknar :)

Sen äre promenad, krattning och klippa äpple träd dom står på schemat, om vädret tillåter vill säga :)

Natti natti


Revenge

Följer denna serie maniskt och jag är beroende,


djurplågeri?

Fick nyss se att jag fått en kommentar om att det var djur plågeri att hundarna hade en liten vinter vila från promenader under ca nov-mars ? Nu äre så här att hundarna är  frasse 9 år, blandras och problem med höfterna, nicki  1,5år lejonberger, är inte byggd för låååånga promenader varje dag än, utan henner leder mm måste växa till sig och där efter kan man öka med motionen mm för henne .. dom springer dagligen runt på en 4000 kvadratmeter stor tomt och har yttligare flera tusen kvadratmeter gård , och får redigt med motion ändå, dom är gårds hundar och trivs att vara ute och vandra omkring och det du kära anonyma människa är inte djurplågeri.. Frasse blir otroligt dålig i höfterna om man går med han på hårdmark mm , och ta död på han eller låta han plågas vill vi inte, utan då blir det att maan strövar om kring då och då ist, Vetrinären säger att detta absolut inte är djurplågeri och att dom har det bättre än många andra som sitter inlåsta hela dagarna och bara får gå utan för dörren och sen in igen 2 gånger om dagen! så ta reda på fakta först innan du öppnar käften :)!!

ursäkta men jag blir så jävla arg för folk som bara hoppar på eller på folk som kommenterar som anonyma.. våga stå för vad ni skriver.. Idioter!!!

....

...


Blekfisar

Lite färgskillnad på oss i familjen :)


Död

Aa så känner jag mig, kanske lite drastiskt men så äre..!!

Då mitt humör inte var det bästa i morse så bestämde jag mig för att gå ut och gå, gick den lilla rundan på 5 km, dumt , vägen var lerig som tusan efter att militärerna åkt med sina fordon, hundarna drog som tusan vilket dom alltid gör efter sin vinter vila, (dom springer runt på gården hela året) så ut kommer dom , men mamma går aldrig med dom på vintrarna , utan dom brukar få skippa det i typ 3 /4 mån, men nog om det..!! Vagnen vart typ 50 kg tung med all lera och rundan tog 60 min, den tar annars 30- 35min.. Men jag är nöjd, imorgon tar vi den långa rundan på 8 km ist,

Gymma ska jag börja med oxå, den 2 april, tänkte köpa kort i Heby eller Sala, helt onödigt att fixa här i Enköping nu när vi flyttar, muskler ska byggas och kroppen ska än en gång bli snygg , eller jag gör ett försök till det iaf :)

Hundarna sover, sambon sover och oliwer sover, underbart sällskap måste jag ju säga :)

Ska försöka få solen att titta fram
Lite mer och mysa en sväng ute innan alla vaknar och ska ha mat..!!


Pusss och kram


Bad day

Usch idag känner jag mig skit deprimerad. Börja dagen med att gråta för typ ingenting, och efter det så hare gått utför, prylar går sönder, ssaker tappas mm.. Det är inte min dag i dag o det suger, med tanke på det helt fantastiska vädret vi har ;)


Vänta på att mini ska vakna o sen går vi ut och försöker fånga dagen :)

Usch. Det här är den nakna sanningen. I just hate My ugly face


Sol :)

Och 14grader i skuggan!


Ute dag

Vilket underbart jävla väder det är, sitter i solen just nu mot hus väggen och det steker på bra duktigt :) har lovat mamma att kratta alla 6 gräsmattor så idag blire att vara ute hela dagen! Mini somna i vagnen så nå vidare sällskap var ju i te han men antar att jag faktiskt kommer få nåt gjort tack vare det :)


Im

Back again..!! Har varit mycke det senaste dygnet, nästan lite för mycke!

Har iaf flyttat hem till mamma och pappa nu och ska inkvartera oss här i 10 dagar innan vi till slut får flytta till vårat eget hus, skulle igentligen bo på gården i 3 v men flyttar med hundarna upp till oss ist och åker och kollar till huset och gården då och då ist, nog för att våra anställda springer där 24/7 och det är larmatmen
Antar att blommor behöver vattnas mm !

Nu blire film med pappa och oliwer innan det är dax att säga hej då och jag i oliwer ska sova ..!! ❤


Hjälp moi

ser ni texten på mina inlägg eller är det så att det är svart på inläggen?
på datan så är det svart text och vit bakgrund på mina inlägg 
och på mobilen så är det svart bakgrund och svart text.. skumt!
så hur ser ni det??

HJÄLP MIG!!


tröttmössor

<3


💋

Ånger är livsnjutarens dessert


Cast

Away på tv,
Nerbäddad under täcket i soffan, med sambo och mini tätt intill, mys faktorn är hög..!!


Sjukstuga

Mini har nå slags krupp anfall som
Han får när han är förskyld så har stängt in oss inne i vårat ångande badrum och hoppas nu att det ska gå bort,


❤❤Så fina, så underbara, så fantastiska och så älskade ❤❤


2 kejsarsnitt senare

Fick en liten fråga om hur mitt ärr ser ut efter 2 kejsarsnitt, idag är det 5,5 månad sen jag snittades senast..!! Och så här vackert är det :) har en liten liten bula kvar ovanför ärret men har jag tur så är den snart borta!

Hade sådan tur att när jag snittades andra gången så kunde dom lägga det precis i ditt gamla snittet, vilket känns skönt, är urnöjd med hur dom la snittet mm, personalen på UAS är ju helt klart bäst, visst det finns ju mindre begåvade människor där med men jag hade turen att enbart träffa änglar :D

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-1/2471324/images/2012/pic_194464762.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2471324/images/2012/pic_194464769.jpg" class="image">


Söndag

Kom i Säng halv 4 i morse, på tok försent men det gick att komma upp upp iaf kl 10,30, då även mini tyckte att set var dax att kliva upp..!!

Satte mini och sambon i soffan och drog på mig mys overallen och drog ner till solarieöarna, grymt skönt.

Idag äre mys och onyttighets söndag ute hos mamma och pappa eftersom att det är sista dagen vi alla kan vara tsm
Och ses innan dom åker..!!


Att få

Till ett bra kort på mina älskade är verkligen ett mission impossible.. Alltid äre någon som vägrar titta in i kameran :)


Sol inne

Sol i sinnet, el hur var det ?!?


:)

5 mån senare är 22 kg bort.. Gick upp 10 kg med Liam som var borta efter 2 veckor, och med oliwer gick jag upp hela 22 kg.. Hello big momma! Nu är det bara 5 kg sen väger jag lika mycke som jag gjorde innan jag fick barn..!!

Nåt som inte kommer tillbaka är dock mina fina höfter, höfterna och låren är fortfarande gigantiska :(..!! Men jag fick 2 underbara o helt fantastiska barn och jag har ju mitt på det torra resten av livet så får nöja mig och lära mig leva med den här kroppen..!!


👣

Hallo. !!


Vaknade nyss av sambons kl, kollar på den och inser att oliwer sovit 10 Tim utan att äta.. Stor kille :)

Har sovit alldeles för tungt i natt så idag tjatar jag om huvudvärken igen :)!
Har dessutom en tok snorig näsa, en hals som är dunder svullen och ett humör som är sämst, nu när jag insett att jag är sjuk igen :(!!

Ska försöka putta ut Peter ifrån sängen så han går upp å åker till tandis (tandläkaren) och själv tänker jag ligga här till oliwer vaknar :)!!

Föresten, varje dag har jag mellan 50-55 unika besökare, och som vanligt blir man nyfiken?!?

Vem är du som läser min blogg?


Packat

För fulla muggar! Nu är hela liams rum
Nerpackat och står i mitten av rummet, köket är så gott som oxå nerpackat .. Har tagit ett långt och skönt bad med sambon och mini och har nu lagt honom! Är helt slut och trots det då blanda jag i ordning en rosa panter, å fy tusan så gott det var, :)

Ska drick upp den och sen
Äre tack o godnatt :)


Små bilder från

Våran dag ute..!


Dagens

Middag, kyckling spett, revbens spjäl och potatis sallad


Ute dag

Matat fåglar, sparkat fotboll, hälsat på gamelfarmor, njutit av den friska och kalla luften.. Nu är vi på väg och ska lämna Liam till pappa, och sen äre dax för oss att åka hem till lgh och börja packa ihop den, 5 dagar kvar till flytt nr.1 :D !!


Solen?

Gör ett tappert försök till att försöka sola och bli varm, men det är då inte det lättaste, plus att det blåser ju iskallt..!! Snälla ge mig värme och sommar nu..!!


Frukosttime


Mys frukost❤

Färskt bröd, ägg, gröt, 4 sorters pålägg, oboy, fil, kaffe mm..jag äter aldrig frukost så det här var verkligen en stor grej för mig, haha..!! Hela familjen samlad och en massa skratt och mys ❤


Blogg.se

Det senaste inlägget var publicerat typ 2 Tim för sent, bra gjort blogg.se..!!

Nu är jag iaf hemma och ligger nerbäddad i sängen, eller hemma o hemma, ligger hemma hos svärmor och svärfar, dom bor typ 5 min från jobbet så känns lättare och skönare att vara här medans jag jobbar+ att dom får ju träffa barnen samtidigt..!!

Imorgon blire att ta en rejäl sovmorgon och passa på att pussas o kramas extra mycke med Liam för sen är det pappa vecka som gäller :(..!! Men en vecka går fort som tur är :)

Och helgen kommer att bestå av att packa packa och packa! På ons morgon bor vi i huset i skälby och 10 dagar efter det så bor vi i vårat egna hus, fy tusan vad jag längtar mycke :).!!

Nej.. Sova vare..!!

Tack och godnatt!


2 timmar

Kvar och jag har nog aldrig längtat hem så mycke som jag gör nu, trivs som fisken i vattnet på jobbet men har varit här i 20 Tim sammanlagt på 29 Tim så ja jag är lite leds nu.. Och jag längtar så grymt mycke efter barnen ..!! Och självklart sambon oxå <3

Tack och hej ..!!


Tröst shoppar

Tröst shoppar på rasten :) på hm hittar man alltid bra att ha linnen, sköna slit i släng t-shirtar och shorts till sommaren och ur tjusiga accessoarer..!! 19 varor vart det och jag älskart..!!


Helt

Slut och kl är bara 1på dagen, och jag jobbar till 21,30..!!


Underbara

Sol uppgång!

Nu jobb 7-21,30


God morgon god morgon :)

Ligger fortfarande nerbäddad, men fullt på klädd faktiskt, gick upp tidigare eftersom att jag vakna av mig själv, kläde på mig, och titta på min älskade sambon som låg och sov i sängen och det såg ju så jäkla mysigt ut så jag kröp ner brevid :) men måste snart gå upp och å starta bilen så den blir varm!

Hoppas ni alla får en bra dag idag :)


Jag älskar

Sängen just nu, är helt slut efter dessa få Tim, och hur tusan ska det då bli i morgon? När jag jobbar 14 Tim, ojoj..

Kröp direkt ner i säng nu när jag kom till svärmor och ska omedelbart sova, kl ringer 06.00!

Godnatt


Nu kör vi

17.00-21,30


I love the sun

Har tillbringat hela dagen ute med barnen i den varma solen och den isiga blåsten, hade det inte varit för den så hade det nog varit kanon skönt ute :)!

Var och lämna nya prover och fick veta att läkaren skulle ringa i morgon efter kl 16, får hoppas allt är ute och borta och att värdena ser bra ut..! Det jobbiga är bara att alla symptom fortfarande är kvar, illamåendet och värkande och växande bröst är nog fan det värsta just nu..

Ligger nerbäddad i soffan hos svärmor nu och laddar upp för jobb passen, ikväll 17-21,30 i morgon 7-21..!!


Sötunge <3

<3


Nu är det kväller

Hos familjen Eklund/gestrin!
Har haft en strålande dag med mina älskade busfrön och sambon, åkte ut till mamma oxå och hämta bil, så jag kan köra barnen till farmor i morgon eftersom att jag jobbar kväll, så Peter får hämta dom i morgon när han kommer hem, vart bjudna på mat och fick även lämna kvar kotten, han ville minsan inte åka med mamma hem!

Det är faktiskt lite jobbigt att min lilla bebis har blivit så stor,helt plötsligt är han 2,5 år och bestämmer själv vad han vill göra, han räknar till 20 utan hjälp, kan halva alfabetet utan hjälp, klär på sig själv, pratar fulla meningar mm.. Han är så jäkla duktig och stor min "lilla" prins,

Imorgon äre provtagningar hos doktorn som gäller, mys och lek hos mamma med barnen innan vi tillslut rullar mot heby och tillslut jobbet 17-21,30!

Godnatt gott folk..!!

För er går jag genom eld och vatten!


Många idéer och planer, vill flytta till huset nu och börja med alla projekt, tex min walking closet .. Nya färger på väggarna , en stor spegel vägg, en stor mysig rya matta i någon härlig uppiggande färg, smink bord, hyllor, sko vägg.. Snälla låt dessa dagar flyga förbi :)

Snart dax att laga mat och jag tänker be mästerkocken om hjälp idag med


Kan inte

Ta det lugnt, kan inte slappna av.. Såå här hemma röjs det för fullt, lådor fylls och det plockas som aldrig förr, 7 dagar kvar tills vi flyttar hem till mamma och pappa och är hus å hundvakt, och 17 dagar kvar tills vi flyttar till huset :D


Never


Never take someone for granted. Hold every person close to your heart. Because you might wake up one day and realize that you've lost a diamond while you were too busy collecting stones..


1 månad

Och 1 dag kvar tills jag fyller 23år ..

23 år och har redan 2 helt fantastiskt underbara barn, hus, man, jobb mm! Jag är mer än nöjd :D

Huvudvärken är kvar och jag har nu efter 5 dagar kommit på att jag hatar dessa hormonomställningar, sambon kommer troligtvis att komma hem tidigare och byta av mig med barnen så jag får vila, nya prover ska tas i morgonbitti så får se hur det går ..!!

Idag då? Blir det mys i soffan med barnen och massa Disney filmer, känns som att vi är värda det efter att ha varit ute från tidig morgon till kväll i 4 dagar i rad.. :)


Tungt

Och fruktansvärt jobbigt, allt hade kommit ut iaf och alla värden såg bra ut vilket känns väldigt bra, så bara att ta nya tag och gå vidare,


Myser just nu med med sambon och mini i soffan, och kotten sover :) blir att titta på Reprisen av BB och sen krypa i säng, huvudvärken tar död på mig trots medicin, men snart bör hormon omställningen vara över..!!

Godnatt


Måndag

Sitter ute i solen och försöker njuta av det underbara vädret, dock gör huvudvärken och magvärken det svårt..!! Men ska till läkaren vid 2 och kolla värdena och se till att allt som skulle ut har kommit ut..

Sambon är hemma och sover och jag och barnen åkte ut till mamma och pappa och njuter av friska luften och ska även få lunch här ., mys.. :)

Hoppas ni alla haft och får en trevlig start på veckan!


Have you

Have ever try to smile and hide your pain, even though you’re not okey?

I have ..


Varför

Kan det inte alltid vara söndag för? Har haft en underbart bra söndag,

Har varit ute hela dagen i det underbara vädret med barnen, hämtade även sambon strax efter lunch så han oxå fick vara med ute en stund, sitter nu hemma i soffan och varvar ner, magen värker och benen är helt slut efter allt springande överallt idag, men kul har vi haft :D ..!!

Mys med sambo och barn innan han åker,



Mys dag ute

Hos mina föräldrar :) kolla efter flygplan är en av huvud attraktionerna :)


Söndag

Jag har inte sovit bra i natt, det har varit trångt och bökigt, barnen har väckt varandra och saknaden efter Peter har varit extrem, hatar när han jobbar natt..!!

Nu är han iaf hemma och sover, och jag har packat väskan åt mini och klätt på mini, Liam springer runt i pyjamasen fortfarande och äter frukost, men så fort han är klar så blir det att packa in barnen i bilen och åka till mamma och pappa och fördriva dagen !

Have à nice day


Bekännelser mitt i natten!

Har haft det tungt i veckan,

vårdnads frågor som vanligt, tycker jag var en idiot som i allt kaos för lite mer än 1 år sen skrev på vissa papper, tänkte ju inte klart, men lärde mig leva med det, var snäll och förstående och bet ihop trots att jag tyckte det var hemskt att låta en 1 åring bo vv, tycker fortfarande att det är sjukt att vi gör så här, jag vill inte hindra liams pappa alls från att ha honom, jag försöker ist låta han ha honom lite mer just för att hans pappa är viktig i hans liv, men skulle vilja ha det på ett annorlunda sätt, för att få Liam trygg och få honom att känna sig riktigt hemma! Så det har varit jobbigt, vi har försökt lösa "problemet" mm men vi är för envisa och för lika .. Så får se hur det blir i framtiden,


För övrigt då, har mått pyton dom senaste veckorna, tror vissa förstår varför, men det slutade illa och naturen hade sin gång helt enkelt, det var inte meningen från början heller utan det bara hände och det var mer än välkommet.. Men det kan inte gå bra jämnt..!!

Har idag oxå insett att Peter min älskade verkligen är den rätta, har känt det hela tiden men idag fick jag en sån där magisk känsla, han är mitt allt, jag har honom att tacka för mycke och jag tänker aldrig släppa taget om han <3

Nej nu måste jag sova.,!!barnen lär väl gå upp i ottan och sen äre mys hemma hos mamma o pappa som gäller i morgon medans min finaste kommer hem för att sova innan han ska iväg en natt till..!! Natti natti


Ni mina älskade barn

Är dom finaste som finns!

Jag älskar er så otroligt mycke, har aldrig ångrat en sekund att jag satte er till världen, pga er har jag lärt mig en massa saker, har ändrat på mig själv och lärt mig att se på saker med annorlunda ögon! Ni är det bästa som hänt mig, fast ni nu ikväll tar upp hela sängen :)


20

Dagar kvar tills vi flyttar till huset och 11 dagar kvar tills vi flyttar från lgh hem till mamma å pappa för att vara hus och hundvakt.. :D

Längtar som en galning :)


:(!

Det vi gick igenom i natt, önskar jag inte ens att min värsta fiende fick gå igenom :'(! Men bara att ta nya tag..!!

Tsm är Vi starkare än någonsin .. Jag älskar dig min fina underbara man!


Det år helt fantastiskt

Vilken underbar morgon jag haft, fast jag haft en hemsk natt, konstant Mens värk, och 1 tim sömn! Men nog om det negativa

gick upp kl 6 med Liam , strax där efter ville även oliwer kliva upp, så vi la ett täcke på vardagsrums golvetoch en massa kuddar och la oss sedan ner och mös alla 3, picknick frukost på golvet, lejonkungen och en massa skratt och bus, underbar lördags morgon!

Ska snart väcka sambon å skicka ner han på Apoteket, och hinna med att umgås med honom innan han beger sig mot nattens och morgonnattens jobb i katrineholm.. Gräsänka tom måndag.. It sucks!!




<3

<3


Morgon mys

Med dom finaste killarna ..!! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2471324/images/2012/pic_193204089.jpg" class="image">


It's time to stand up

Nej efter ett ordentligt övervägande har jag nu bestämt mig, jag tänker inte sura ner mig, jag tänker göra som jag vill och som jag tycker i en speciell fråga, det är slut på att vara för snäll, att ge fördelar mm, du tar all min energi din dumma jävel,

Förstår att ni inte fattar ett ord av dom 3-4 senaste inläggen men ignorera dom bara, antar att jag bara behövde skriva av mig :)! Har iaf haft en kanon mysig dag och kväll med mina 2 underbara barn och min gulliga sambo, hänt mat, massa godis och läsk o mys. I love it!

Nu sover stora barnet och sambon sitter sovande och matar den minsta, ser fruktansvärt kul ut, haha! Ska bädda ner dom 2 oxå och sen ska jag själv försöka varva ner och sova :)!


Hoppas att ni alla har haft en toppen fredag :D


Kämpigt!

Jag vill inget illa, jag vill inte vara elak! Jag försöker bara göra saker lite bättre, lite annorlunda men ändå till det bättre!

Hur man en vänder och vrider på det så blir det inte rättvist för någon! Men jag försöker få det rättvist! Jag försöker få ordning!


Är glad över att jag har en underbar sambo, 2 helt perfekta barn och en helt otroligt underbar familj vid min sida!


Besviken

Återkommer när jag är på banan igen!


Färdig..

Och vart grymt nöjd med håret. Dock då har det kommit annat ivägen.. Hatar det här.. Möte halv 3..


före bilder




ses efter!

Bye bye
 


Dagens

                    


skjorta-MQ
 Byxor- Gina tricot
Skärp Cubus


skor - scorett

Snart dax att lämna mini hos mormor och sen frissan nästa!


she´s a little runaway


Jävla, fan, skit, helvetes, jäkla Piss Potta

Har snart svurit alla svordomar som finns..!! Skulle kunna fortsätta hela natten om jag bara orka, men jag gör fasiken inte det.. Och nu undrar bi garanterat vad som gör mig så satans jävla upprörd?!?

Jo förstår ni ända sen jag vart magsjuk så har min kropp levt sitt egna jäkla Piss liv.., huvudvärken tar död på mig, jag spyr som en gris, jag är trött hela dagarna och kvällarna, och pigg varenda tidiga morgon! Jag är konstant kall och klär jag på mig svettas jag! Humöret ska vi inte tala om och det är tur att jag äter mediciner för humöret annars hade det nog kunnat gå illa!

Imorgon blire att ringa doktorn för jag orkar inte ha det så här, vill kunna lägga energi på mina barn inte sängen, det mörka rummet och spy hinken!

Nu ska fru sur kärring gå och sova, klippning kl 10.30 i morgon! Hej då långt hår, HEJ rakat ., okej rakat var överdrivet .., men kort lär det bli, efter 2 grav, å typ 60 färgningar så mår det absolut inte bra..!!


tänkte

Göra om designen men tröttna efter 10 min så får fortsätta nån annan dag ist!
Har iaf hunnit äta med sambon och pratat igenom dagen mm,
ni vet så där som gamlingar brukar göra.. haha!

snart börjar våran tv torsdag, fullt upp från och med Nu till kl 23,00


såå hej då""


...

Vi gör om och vi gör rätt.. Så gör vi :)


Bortskämnda barn

Åkte förbi mamma o pappa en sväng igår innan jag skulle sola å fick då se att barnens morfar varit i farten igen!

Kommer snart bli tvungna till att köpa ett eget hus till barnen för vi får inte plats med alla leksaker snart,



Nån

Har upptäckt spegeln, så här har han legat bra länge nu.. Haha.. Sötgöte..!!


Torsdag1

                      mini sover fortfarande och har bara ätit en vända på snart 12 tim!
och självklart sov jag inte i morse heller.. it sucks..

har för övrigt suttit i tele hela morgonen och har rett ut en massa, och försökt få tag på
andra viktiga människor men det har gått mindre bra, alla slussar mig bara vidare till
nästa och nästa och nästa..

gnäll gnäll gnäll.. fan jag gör inget annat än gnäller nu förm tiden :(!!
hoppas på en vändning snart!
¨

Lite glad är jag iaf.. för i morgon kommer liam hem igen och det känns så jäkla skönt :)!!



<3

Kärlek .. Tsm är vi oslagbara..


Det ordnade sig

Ordna sig efter det där samtalet!

Alla är glada, alla är nöjda, vi klarar det här, kommer kämpa som en galning, för jag vet att det kommer löna sig i slut ändan! Jobbigt kommer det att bli, men värre har vi varit med om, vilket gör att det här kommer att bli så mycke lättare att hantera.!!

Kryper nu i säng, brevid mig inatt har jag oliwer som konstigt nog inte ville ligga i sin säng, och på soffan ligger sambon som snarkar så mycke att väggarna drar ihop sig varje gång en ny snarkning är på gång!

Godnatt


Ingen promenix

Suck, Mamma ringde och boka av promenaden då hon hade vissa måsten som behövdes göras
hemma på kontoret, så tänkte ge mig ut själv men insåg sen att vagnen stod ju kvar hemma hos mamma
och inte har jag nån bil hemma heller så jag kan hämta den, mamma skulle säkert kunna köra hit den
men känns så onödigt då jag tappat suget totalt nu!

ska iaf hämta angelica ikväll efter att peter har kommit hem och vi har ätiti, så vi kan åka iväg och sola!
30 min känns välbehövligt just nu..!!

och snart ringer telefonen.. usch.. vad jag inte ser fram i mot det!!


jag älskar er, önskar att även liam funnits med på det här fotot <3

image description


Onsdag

mini sov hela natten i natt, närmare bestämt 10 tim i sträck!
och självklart så kunde inte mamman sova :/
utan vaknade kl 04 och ville kliva upp.
förstår inte varför jag är så pigg på morgonen för att sedan gå runt som en zombie hela dagarna och kvällarna,
nåt skumt äre..

sitter och väntar på att kl ska bli ett så jag kan ta mig en
promenad med mamma och hundarna, för att sen inta solarieöarna med svägerskan för att
försöka få lite färg :) dom sticker ju om 2 veckor till spanien med mor och far i 3 veckor,
är inte ett dugg avundsjuk :(!
hade det inte varit för flytten så hade även vi åkt dit.. :(
men finns fler tillfällen att åka utomlands på,

och sen ikväll väntar ett samtal!
ett samtal som jag inte ser fram i mot, är otroligt rädd
för hur detta ska gå, hur blir framtiden? hur kommer allt se ut i slutet av mars?
jag vill ju bara # bästa.. :(.. får se hur detta går!


image description


Tisdag

Är trött som en as, mår illa och huvudvärken är fortfarande kvar! äter mediciner och hoppas snart på att detta helvete är över..

Jobbade för övrigt igår min första dag på jobbet :)
är tok nöjd och hade en mördar pass kändes det som 7,30-17,30.. jag tok dog igår i sängen kl 21 och sov till
04 då jag var as pigg och kunde omöjligt somna om! skulle jobbat 07-21 idag och i morgon men fick skjuta på det till
nästa vecka ist, tråkigt men får ju snart arbeta igen, veckorna går ju fort!

och nu undrar ni säkert varför jag lämnar min 5 mån bebis hemma för att
jobba? joo förstår ni, peter min kära sambo ska vara hemma i typ 3 mån i sommar
och då vill och orkar inte jag gå hemma, tröttna på varandra kan vi göra på andra sätt
plus att han behöver tiden med barnen själv och som det ser ut så kommer jag ändå gå på schema natt i sommar så då får jag iaf en massaa tid med familjen och för att få komma ut i sommar så börjar jag redan nu med ett par små pass..

såå vad har dagen idag annars inneburit? jo en lång promenad med mamma, oliwer och hundarna
8 km vart det och det var så jävla skönt, i morgon äre dax igen och det finns fasiken inge skönare än
att gå där ute på landet i strålande solsken lite isande vindar och se hur våren sakta men säkert kommer!

ikväll äre tv kväll som gäller, hela kvällen lång!!



Sol i sinnet!

El sol och sol, uv strålar i massor iaf .. Slipper jag känna mig blekast i Enköping..hAtar att vara blek o eftersom att jag är så mörkhårig så syns det ju ännu mer .. Ska strax lägga mig i ett bad och dra på mig fredags mys kläderna å sen jäklar äre dax för mys med sambon och mini..!!

Insåg oxå att det är flytt om 3 veckor .. Skönt att slippa slummen och få bo i hus ist, ungarna har en stor gräsmatta och leka på och jag kan ligga naken på min balkong om jag vill och sola och inte en jävel ser det :)

Bad och mys vare!! Trevlig fredag och helg om vi inte hörs nå mer förens mån men det lär vi väl göra :)


Prov svar

Ja nu var dom här så nu fattar jag varför jag mår som jag mår, medicinering å sen så ska det nog bli bra, jävla baciller och ställa till det!

Liam har åkt till pappa och Oliwer sitter i hopp gungan! sambon slö tittar på tv och jag funderar på vad tusan jag ska göra, har igentligen ingen ork för nåt men tycker att det skulle vara skönt att få nåt gjort iaf..!!

Frågan är bara vad?


Fredag

Och vet ni? Jag mår illa och har ont i huvudet, helt jävla värdelöst! Försöker se ett ljus i detta helvete men tyvärr ser det mörkt ut så blir till att ringa doktorn i morgon igen! Måndag måste jag vara frisk..!!

Jaha idag då, Liam åker vid 2-3 ..
Och sen ser det helt dött ut på schemat, sova och kanske försöka äta lite mer mat kanske skulle vara bra, får se hur det blir med den saken!

Ska iaf sticka iväg och sola ikväll har jag bestämt mig för..!!


Illamående och

Huvudvärk, är nu inne på typ dygn 3/4 med illamående kräkningar och huvudvärk, huvudvärk hela dagarna och illamående och kräkningar på kvällen! Otroligt irriterande.. Jag har ju iaf förstått att det inte handlar om magsjuka längre.. För så här länge ska den väl då inte hålla i sig? Måste bero på infektionen jag har i kroppen och hätske brist, jobbigt äre iaf!

Imorgon åker Liam till sin pappa en vecka å det kommer bli grymt tomt här hemma, och nu ljög ja, jag har ju oliwer och Peter, men när Liam är hemma blire lite mer fart och fläkt här hemma :)

Helgen ser lugn ut och jag lär väl som vanligt ligga här hemma å må dåligt! Måste vara frisk tills på måndag dock för då är jobb som gäller.. 8.30 -17.30 och tis och ons äre jobb 07.00-21.00 ! Skumt att jobba igen efter typ 8 mån hemma! Men behöver komma ut lite och jag fick en chans till det och då tog jag den! Plus att Peter ville och får mer tid med barnen själv :)!!

Nu tv på 5:an och kl 21.00 äre dax för världens bästa serie på 3:an!




Nya favoriten

Mums..


RSS 2.0