Love

I just love my life right now :)!


...

det där med att rycka upp sig har väl kanske inte riktigt blivit gjort.. har nog snarare grävt ner mig ännu mer men i morgon är plutt tillbaka igen å då ni.. kommer jag vara på topp igen! har haft en strålande dag idag faktiskt som har bestått av massa bebis mys, pizza.massa snack om allt och ett  grymt trevligt sällskap , En grym dag helt enkelt.. Nu återstår det bara städning på schemat å sen bär det av till svärmor o vänta in resten av familjen där å sen bär dt av på världsprämieren av pirates filmen.. som jag har längtat : )!!





Dax Att Rycka Upp Sig

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen

Sömnlöst

Lördag idag å det vart exakt 3 timmars sömn i natt.. Yeeah. Noot.. Vaknade vid 6 å satte då genast igång med att installera min iphone å fixa med allt så nu är den oxå klar :) har nyligen njutit av en grymt god frukost med färska frallor, juice å pålägg..mums. Blir en power nap nu å sen får vi helt enkelt se vart dagen bär i väg :)

I have

Have you ever tried smile and hide your pain
Even though you're really not okay
I have


i miss you

Fredag kväll/ natt å här sitter jag med gråten i halsen.. Saknaden är enorm.. Jag saknar den lillas snarkningar å små gråt när han drömmer elaka drömmar.. Åå jag hatar mig själv för att jag inte bara kan släppa på ut alla känslor, kommer att bli en sömnlös natt i natt :(.. Annars då?!?! For iväg till v-ås idag efter att kotten åkt till pappa sin å inföskaffade mig en iphone 4 .. Såå nu är jag oxå en iphone nörd :p åkte sen hem å lagade i ordning middag till mina kära svärföräldrar åå nu sitter vi här .. Sambon fixar med sibnya iphone å jag små kikar på lara croft.. Hoppas ni alla haft en bra fredag kväll... J

Pappa vecka = Depp Vecka

 Yes to day is the day.. Kotten åker till pappa och jag påbörjar nu en riktig depp vecka.. Jag önskar verkligen att jag kunde få ha min son tätt in till jämnt.. men såå funkar det inte i dagsläget.. det gör ont att behöva lämna honom varannan v.. han har det bra hos pappa det har han men det känns så jävla tungt. Jag trodde det skulle växa bort med tiden.. det har ju varit så här i 5 mån men det blir bara värre.. jag mår bara sämre å sämre varannan v!


Väntar just nu på att kotten ska vakna från sin middagslur å efter det ska vi mysa rejält.. Sambon ringde även å berättta att han var på väg hem vilket känns bra.. Jag behöver honom här när kotten överlämnas till sin pappa!
Kvällen kommer bli lugn o som vanligt kommer jag väl slänga i mig ett par sömnpiller åå somna tidigt.. allt för att slippa känna o tänka!

Helgen.... för övrigt ser oxå lugn ut.. ska försöka bege oss ut i storstäderna å kolla på soffa o köksmöbler mm in för flytten som sker i slutet av maj.. ska bli skönt att flytta faktiskt.. trivs där jag bor nu men det är trångt å trängre skulle det bli om vi bodde kvar.. 

 

                         Hoppas ni alla får en toppen helg


underbara sool

det är helt galet vilken värme det kommit..
är helt kär i vädret.. lämna mig inte nu : )
dom 2 senaste dagarna har beståt av mys med kotten som inte blivit bättre..  akuta sjukhus besök som visade att kotten hade dubbelsidig öroninflamation, massa sol, god mat ! trots allt det dåliga så finns det iaf lite possitvt runt om kring oss..  Sitter nu hemma hos mamma å pappa å steker i solen medan lillplutt sitter i grävaren med morfar å gräver avlopp till min brors nya hus..



Mammas älskade lilla hjärtegryn <3

Mys o sjukhelg!

Söndagen idag och den har passerat som vanligt i en rasande takt..  

 Fredagen : Bestod av att jag for in till stan med mamma och handlade allt som skulle inhandlas in för helgen o veckan, Träffade på jonas på stan som överlämnade en trött o väldigt febrig liten kille som sen sov resten av dagen och kvällen  fick i lillprinsen lite pizza men det var knappt märk bart.. vart en lugn kväll i soffan för mig o sambon som senare slutade i katastrof, Lillplutt vaknade vid 23 o hade en feber på 41.0 och paniiken földade inom mig , la kotten brevid mig i sängen å sen påbörjades ett marathon på att vara vaken hela natten.. kl 7 somnade han o sov till 9 :(!

lördag: Vaknade vid 9 och lillskrutt hade konstigt nog ingen feber alls och trots den lilla sömnen så var han hyfsat piggeliin.. Begav oss till svärmor för lite frukost och lek innan vi tillslut beslutade oss för att gå ner på torget här i heby då kotten fortfarande var i full gång å inte hade någon feber i sikte.. Liten fick åka lite karusell å vi andra små titta runt lite innan vi tillslut gick hem å sov middag i två timmar, jag en vilket behövdes.. vrrt sedsn grillbuffe hos svärmor o svärfär och sen vart det raka spåret hem igen för lite mys och sömn.. oo hela familjen somnade som klubbade sälar å sov hela natten.. skööönt..

Söndag : Liten var återigen piggelin i dag så vi bestämde oss effter frukost för att göra ett besök i enköping hos mormor o morfar där allt började väl till en början men sen vart det nå knas igen.. liten har spytt upp allt som han ätit å druckit idag ;( igen bra dag i dag heller med andra ord.. får hoppas nu bara att han kan sova hela natten o att han mår bättre i morgon.. nåt possitiv i dag var iaf kottens elbil som han fått av mormor o morfar å även en stor traktor mm.. man kan säga att han har lilla julafton varje gång han kommer till mormor o morfar : )!!
Nu blire film o mys med sambon innan han somnar å sen blire att hålla vakt i natt när det gäller den lilla...


glad tjej : )

fick i ordning på allt igår verkligen.. såå idag behöver jag inte lyft ett finger här hemma :)
drog iväg igår vid lunch in till enköping med frida o skulle fönster shoppa bara men vart att jag köpte en kjol o en tröja, for sen i väg o handla tacos o tog en sen lunch på donken innan vi till slut åkte hem mot heby igen där vi satte oss o invänta alla i familjen å tillslut käka..!
fredag idag o i dag kommer min son hem : )!!
som vi har längtat efter honom.. blir till att gå på tivoli mm i helgen så han får åka lite karusell mm :)
men först innan han kommer hem så blire till å handla inför helg o vecka mm så jag slipper det när liten är hemma...


5 maj

och jag har varit grymt effektiv i dag o kl är bara kvart över 9 :)!
har dammsugit.. torkat golv.. fixat tvättkassarna.. plockat.. vattnat alla mina döda blommor mm! Känns grymt skönt kan jag säga då min ork varit på botten men nu så verkar den komma tillbaka med en rasade fart.. underbart..  Var hos doktorn i går å äntligen kunde vi börja reda ut en del problem å jag fick även mängder av svar vilket kändes toppen åå fick återigen en liten tjuvkik på vad som fanns i magen! väntar nu med spänning på rul och sen efter det så ska vi bli skickade till special mödravården.. skönt..

Nee.. kanske dax att göra sig i ordning åå göra lite nytta : )



Doktorn

Efter att ha haft Ständiga smärtor å blödningar så har nu mvc beslutat sig för att göra ett vul igen imorgon för att försöka lista ut vad problemet är.. Det tar på en att må skiit hela dagarna, gråta å skrika hela nätterna pga smärtan... Samma problem när jag vänta liiam men då fann dom inte heller några svar :/.. Såå hoppas verkligen att vi kan försöka komma underfund med problemet imorgon..!! Nuu sängläge.. Tack o hej

v 15 i morgon :)

Veckorna flyger förbi o det känns great!
mår skit hela dagarna så har nu bestämt mig för att det måste vara en tjej där inne för det är enbart tjejer som kan ställa till det så fruktansvärt :P!!



v13+3


RSS 2.0