Hemma bra.. Bortabäst eller äre kanske tvärt om? :)

Hemma igen o det suger verkligen :(.. Längtar tillbaka till underbara canarieöarna.. 30+ o klarblå himmel.. Här vräker snön ner o blåser storm.. Kylan är extrem o allt jag vill är att krypa ner und täcket igen.. Tillomed kotten sover till 9-10 om dagarna.. Känns som att vi båda tycker det är tråkigt att vara hemma igen..! Meen tänk så mkt som har hänt då.. Kan om Ett år titulera mig som fru eklund ist.. Planerna är i full gång å det känns great.. Massa tidningar har inhandlas.. Planer har börjat smidas mm.. Den 28 april ska det ske.. yeeeah.. Magen växer å börjar sakta men säkert ta sin form vilket oxå känns underbart.. Kotten har börjar snacka mer å mer i lördags sa han även mommo (mormor) å det ordet används flitigt nu..!! Sambon har fått piss tider på jobbet men ska försöka få det att funka iaf.. Jag lider inte av det men kotten o sambon gört då dom inte längre kommer ses alls i veckorna. Men kommer väl på en lösning för det med snart.. Åå det är likadant med boendefrågan.. Vi gjorde ju om 2an till en 2.5a ist vilket vart toppen , men hemlängtan släppte inte iaf såå verkar som att vi kommer fly från heby o bosätta oss på ny ort.. Men det är bara ett kanske äb så länge..!! Nu ska jag o kotten lägga oss i soffan o titta på film..hoppas ni alla får en bra dag

Spanien

ny vecka igar o det kanns underbart! befinner mig nu i spanien dar det har varit 30+ varje dag och jag langtar absolut inte hem.. imorgon are sista kvallen o den ska firas rejalt.. sambons a min halvarsdag!
ny konst ska pryda vara kroppar o en massa annat skoj!!


langtar inte hem!!!



Kaos

Vilket jävla kaos det vart igår.. Mår inte hundra för fem jävla öre o känner mig konstant tjurig.. Åå lagom tills jag hade lugnat ner mig så kommer samtalet jag absolut inte ville ha igår.. Brors vän kunde inte längre följa med till spanien pga viktiga prov i skolan vilket självklart kom fram 2 dagar innan vi skulle åka.. Så brorsan fick en timme på sig att fixa in någon ny om han ville åå jag kände bara hur uppstressad ja vart.. kvart i 7 ringde han och ving stängde 7 såå vi han precis boka in robin ist.. Men då kom nästa problem.. Robin saknar pass...gaaaah.. Uppstressad till max.. Men idag åker sambon med min bror o robin å fixar ett provisoriskt pass åt honom..!! Hemmet ser ut som ett kaos.. Måste handla saker som måste ner till spanien..äta hos svärföräldrarna.. Packa det sista mm.. Det låter kanske inte så farligt men för mig vart det ett ända stort kaos.. Kotten sover iaf middag nu och sambon ska snart väckas såå han kan dra iväg med grabbarna.. Åå jag ska väl sätta igång med hemmet så jag iaf kan stryka en sak på the to do list..!!

Gnällspik

illamåendet är nå helt sjukt idag.. har testat med allt.. té,postafen.knäckebröd.frukt och har även provat på att små äta då å då men nee.. inget hjälper.. tips..nån?.. och brösten? igår kväll hade jag sån lust att skära bort dom.. dom ömmar och växer nå helt sjukt.. och tröttheten är tillbaka.. skulle kunna gå å sova redan nu för natten tror jag men det går ju inte..

åå ist för att skriva en checklista så vaknade sonen till liv o gick lös på hela hemmet såå får ordna det i morgon ist då jag vet själv att jag inte kommer ha någon lust ikväll..

nee ska kika klart på harry potter och vänta på att sambon vaknar


4 Dagar Kvar!


Sen såå.. Kommer jag sitta på min balkong med denna utsikt o dricka alkoholfria drinkar å bara njuta!


<3

Underbara söndag




RSS 2.0