Jul, strålande jul

Men vart tusan är snön?!? Jag vill ha snöö! Vart lite julklapps shopping idag igen å har fortfarande sambon å lillebror kvar å barnen så klart.. Liam har bara fått 3 än så länge, Förra året köpte jag å Peter 15 julklappar åt Liam, åå känner jag oss rätt blire lika många i år :)..!!


Middags besök ikväll å tacos blire till middag :)


Tisdag

Vilken helg det vart,

lugn å mysig fredag å en rejäl karatefylla i lördags å slutligen adventsfika å mys i sön :)

Gårdagen tillbringades med mamma å en rad läkarbesök som gick bra, å Idag kom mamma på besök, käka lunch å myste med oliwer..!!

Har nyligen gjort i ordning hela viktväktar menyn å cycklat 8 km på motions cyckeln.. Duktiig tjej!

Nu: kär å galen å efter det sömn!


Hittade en bild på mig från när jag var 15,, smal å fin.. Inte full med 2 omgångar grav kilon..!!


Freedag

Och jag är glad å lycklig, lite ledsen är jag pga att Liam åkt till pappa men för övrigt så är det en jävligt bra dag idag :)

Ha en grym fredag gott folk..!!


Godnatt

Säger jag nu, i morgon äre tandläkaren för kotten 7.40 å vikt på mini kl 10,15! Sen åker Liam till pappa runt 2 taget å det första jag tänker göra då är att ta en dusch å sen krypa ner i sängen å sova tills på lördag förhoppningsvis!


Hur orkar

JAG?!? Jadu det är frågan, det var min sambo som nyss skickade ett Mess med frågan, hur orkar du? Jag hade aldrig klarat det, å det gäller barnen,

Liam har kommit in i nåt sorts trots den senaste veckan, inget duger, vägrar lyssna, vägrar sova trots extrem trötthet, extremt elak mot brorsan å den här veckan har dom inte fått varit ensams ens för ett ögonblick då han är så elak mot lillebror, konstant grin hela tiden, åå saken blir inte bättre av att oliwer har kolik 24/7 .. Panik gråter i timmar å är helt otröstlig,

Åå det sjuka är att man orkar trots Max 2 Tim sömn per natt så tar jag mig igenom det, helt otroligt! Men vad gör man inte för dom man älskar mest i hela världen.. :)

Nu lite bilar 2 å popcorn å sen äre hopp isäng för herr Liam om det nu går å lägga honom ..!!


Försäkringskassan..

Vilka jävla idioter säger jag bara, funderar på att skicka alla räkningar till dom den här månaden, dumt å tala om att dom saknar uppgifter mm å därför inte kan betala ut pengar.. Usch.. Är så jävla arg å ledsen just nu, tur äre väl att sambon jobbar..!!

För övrigt så är vi hos mamma idag, kotten ska åka med morfar i lastbilen å maskinen å jag tänker passa på att handla mat med mamma, gratis är gott i dessa tider..!!


Kan inte sova

Åå det är väl enbart för att barnen för en gångskull sover, å i sina egna sängar till och med :/!! Hade behövt den här sömnen, men men! Har fått ihop alla inbjudningar ist som ska skickas i slutet av jan å har på börjat alla andra projekt runt om kring ämnet, snart bara 6 månader kvar :)

Julpyntat har jag å kotten gjort oxå så nu är det klart :)..!! han är ju inte hemma på söndag så vi tjuvstarta, för hos pappa sin lär han inte få någon julkänsla då han är som grinschen typ, åå nu har jag även Liam fram till juldagen å även nyår :) lyckliig tjej..

Imorgon äre torsdag å min sista hela dag å kväll/natt med kotten innan han åker iväg en vecka :(.. Trist äre.. Jävligt trist men det får lov att funka, det brukar det märkligt nog göra..!!

30 min kvar sen är sambon hemma, tidigare än vanligt å det mina vänner å ovänner det uppskattas rejält just nu, för då vet jag att jag bara behöver krypa upp i hans famn å sen tvär somnar jag :D



Nöjd son

Nu är allt uppskruvat mm. Åå Liam är mer än nöjd :)


Ikea å mys

Vaknade i morse med spräng huvudvärk, inte kul å specielt inte när man har ett barn som har kolik o bara skriker, ser fram i mot mötet hos barnspecialisten den 6 dec..!! Annars då? Somnade som en gris igår efter minis sista kolik attack med barnen tätt in till å vakna vid 4 när Peter fråga vart han skulle få plats :)

Vart en sväng till Ikea idag för att fixa lite saker till kottens rum, plus att han fick en tv å egen dvd så nu slipper vi bråka om datan å tv :) fixar en bild på't ikväll när allt är uppskruvat,


Snart middag med pappan innan han åker till jobbet å sen är det massa mys å skruva prylar på listan!


Tisdag..!!

Tisdag idag å det är snart dec, åå 1 månad kvar till julafton å jag är färdig med alla våra julklappar till bådas familjer, eller det fattas till sambon men det får jag ta någon dag när jag är ensam..

Förövrigt så går nog allt på räls nu, barnen mår bra, sambon jobbar å sliter som vanligt å jag försöker ta hand om hemmet, mysa å ta tillvara på varje vaken stund med barnen, plus att försöka vara en bra sambo om nätterna när Peter kommer hem, han jobbar nämligen nu 17.00 till 03.00 vilket gör att han åker 16.00 å är hemma mellan 04.00-06.00 å sover till 14.-15.00 om dagarna! Kan ju inte direkt påstå att jag gillar det här men förhoppningsvis är dom snart klara på det jobbet..!!

På fredag åker Liam till pappa å på lördag ska oliwer till farmor, åå på söndag är det den årliga adventsfikan! Helgen är för övrigt fylld med festligheter, mys å massor med sömn :)!


Lillchefen är med ute i högarna å håller koll å ser till att det går rätt till :)


Ni

Är det finaste som finns! Jag ångrar inte en sek att jag fick er, ni är mammas allt å lite till..


Märkt för livet

Älskade barn, ni finns för evigt med mig,


Lördag :)

Solat, ätit, handlat å städat, bara damsugning kvar :) lite vila å sen äre dax för en dusch å tillfixning! Yeah.. Kan bli en bra kväll det här om jag har tur, åå det har jag väl :D


Abstinens

Har varit utan mina barn 1 dygn nu å det känns hemskt, kotten är jag van med att lämna bort varannan helg så där är jag van trots att det suger, men lillplutt har jag aldrig låtit sova borta utan mig eller Peter, nån av oss eller båda har alltid sovit borta med han då,

Meen har sovit som en prinsessa i natt, 12tim på raken, sist jag gjorde det var nog 6 mån sen, nu för tiden blir det bara 2-3 Tim sömn per natt utan någon som helst middagslur på dagen..!

Idag äre solning å vila som gäller för ikväll tänker jag återigen slå klackarna i taket, wihooo..!! Kylen är full med go dricka å jag längtar massor efter att få släcka törsten.. :D

Imorgon: är det antagligen en fet baksmälla som bestämmer min dag men det finns ett par måsten i morgon!

Först hämta vårat underbara hjärta hos mormor å morfar, sen fira Peter pappa på farsdsg, Sen äntligen ska det gaddas in 2 nya tatueringar :) fira min pappa på farsdag åå till slut en massa mys med sambon å oliwer!

Nu blire en rök å sen slänger jag nog ner mig i soffan tills sambon vaknar!

Heejpa!!


9 dagar sen

Sist jag skrev å visst har det hänt mycke..

Långpromenader med mamma å mini, men även själv, bättrat på brännan så nu ser jag inte längre likblek å tråkig ut i hyn, min första fylla på 1 år, min förstabakfylla på 1 år som inte alls vart så jobbig p hemsk som jag trott, shoppindagar, rensat ur garderoben å vikt allt snyggt å prydligt osv! Har inte hänt så mycke intressant men dagarna har ju iaf gått :)!!

På fredag äre dax för kotten att åka till pappa å dom vanligt så känns det piss!

Även oliwer försvinner på fredag å kommer hem på söndag, känna lika jobbigt det men han har blivit kidnappad av sin mormor å morfar, å trots att jag själv innerst inne vet att jag behöver detta, att vi föräldrar behöver det så känns det ändå sjukt jobbigt! En hel helg till att sova, ta hand om varandra, koppla av å bara älska varandra! Ser fram i mot det med blandade känslor..!!

Nu sova, middags dags om 3 Tim exakt


RSS 2.0