Måndag

Återigen måndag å i morgon är det en ny månad, tiden går verkligen sjukt fort!


Ligger just nu i soffan å myser med mini efter att ha varit ute å gått med min mamma på morgonen! Vart en rejäl promenad i rask takt å jag känner redan träningsvärken komma, åå i morgon kl 7 äre dax igen :)!!

Ska fortsätta gosa med mini o sakna kotten å sen är det dax att göra lite nytta här hemma..!!


Kärlek

Jag älskar dig! Jag älskar oss..!! Tsm är vi helt jävla oslagbara..


Shopping å bvc

Idag vart det en shopping dag i Västerås, mamman fick nya kläder å även pappan å barnen, grymt kul å handla igen när man kan köpa S på kläderna å inte L/xL.. Vart sedan en tacos middag hos min mor å far :)!! Badning strax för kotten å sen äre sängdax för honom, i morgon börjar hans pappa v å jag kommer bli knäckt som vanligt..!!


BVC besöket idag gick bra å mini väger äntligen över 3000 g :)!!

Älskar er mina små troll


Ute dag

Med mina 2 hjärtan å deras farmor, eller om man nu ska vara noga som jag måste då vissa pers läser min blogg så är det oliwers biologiska farmor å liams låtsas farmor..!!


Väntar,längtar,saknar

Väntar just nu på Att kottens mormor å morfar ska komma å hämta honom, ser inte fram i mot att även han lämnar min sida men vill han sova hos mormor å morfar så kan jag ju inte hindra honom ..!!


Längtar dock tills att jag ligger i solariet ikväll, å längtar efter den långa promenaden jag ska ta, känns som att jag behöver båda sakerna faktiskt,

Åå jag kommer sakna hela min familj ikväll :(!!


Ensam

Jaaa jag känner mig förbannat jävla ensam, trots att jag har kotten hemma som nu sover middag, Jag känner mig TOM pga att mini o sambon inte är hemma, Åå inte nog med att dom 2 är borta, efter 17.00 åker kotten till sin mormor o morfar å sover så kommer vara helt jävla ensam hemma till i morron bitti, Har jag tur så somnar jag direkt efter att han åkt å vaknar inte förens i morgon 7, 45 för 8,30 har jag ett viktigt möte å sen vid 10.00 kommer kotten hem igen o förhoppningsvis så mår vi bättre här hemma i morgon så dom kan mini o sambon komma hem.. för detta tar så sjukt mycke på mig psykiskt ;(!!


Vill ha er alla 3 vid min sida samtidigt å INTE uppdelat!!
image description


:*(

Mår inte längre okej psykiskt, tror det beror på att familjen hela tiden blir splittrad å att det hela tiden är nåt som är fel, jag hoppas att allt detta snart vänder..



Splittrad

Jaa familjen är återigen splittrad åå det SUGER!! Fick hem en sjuk kotte å vart på köpet sjuk själv såå det var bara att skicka iväg sambon o mini hem till svärmor där dom nu bor tills jag å kotten blivit friska, Vill absolut inte att mini blir sjuk då han för det först är prematur, för det andra så har han inte passerat sin födelsevikt ÄN och för det tredje så är han inte ens 3 v än.. åå eftersom att jag bara kunde amma i drygt en v så kändes det som att det inte var nå större problem matmässigt att skicka iväg honom, därimot så är det ett helvete rent känslomässigt att vara ifrån honom, tycker vi har varit med om tillräckligt å att jag kan få förtj'äna att ha hela min famiolj runt om kring mig men ikke.. såå idag har jag å kotten haft en rejäl mysdag å tittat på byggarebob o elias en sisiodär 10000gånger, men allt för honom! Fick i säng han vid 7 å ligger nu nerbäddad i soffan å är hungrig som fan men kan inte äta, fick som tur är i liam både frukost, lunch å middag trots att jag inte åt,
csi å saft nu då å förhoppningsvis så somna jag så småning om!


Borta

Saker å ting är inte längre bra!!


Jag älskar er 2


Stora killen :)

Kotten springer just nu runt i sina nya kallingar å är grymt nöjd med dom, för pappa Peter hittade ett par med traktorer på :D


Kärlek


Shopping, regn åå uppsala

Jajamensan, Uppsala nästa, kolla på ny bil, har fått för oss att vi ska ha en xc90 eller en chrysler 300c touring, pga utrymmet i bilarna, behöver få plats med båda vagnarna då jag vägrar ha en syskon vagn..!! Sen blire att kolla in födelsedags presenter, åå denna dag är verkligen perfekt för detta då det regnar ute :)


Omoget å töntigt

Jaa, det är ju sjukt hur man har bettet sig, såå jävla mycke hat å skitsnack som har funnits runt om kring en, åå inte fan blir folk bättre ju äldre dom blir, nej hatet å skitsnacket blir bara värre.. Jag har nog kommit på 10-15 pers nu som jag "hatat" å snackat skiit om, men nu när jag tänker efter så kan jag inte hata dom, jag kan inte snacka skiit om dom , för jag känner dom ju inte på det sättet, grupptryck? Jaa jag tror fan att det är så, bara för att 1 pers inte gillar nån så kan det lätt bli så att man själv inte heller gör det, ååå det beror på att man inte har nån egen vilja å fruktansvärt dåligt självförtroende.. Nu talar ju jag för mig själv, men jag tror inte jag är ensam om att känna tycka å tänka så här.. !! Det är konstigt faktiskt, att så fort man blir lite "vuxen" skaffar familj å ett ordnat liv så börjar man inse hur jävla löjlig, elak å omogen man varit tidigare i sitt liv..!!


Baka en kaka

Trååk väder, funderar på om man kanske skulle baka idag oxå :)


Hemsk morsa

Jaa kan ni tänka er, 13 dagar efter att lilla oliwer kom tillbaka så tog jag ut en liten sem, bäddade ner sambon å sonen framför tv, fyllde bubbel badet, tände massa ljus, slog på mys listan på spotify å kröp ner tsm med ett glas vin! Åå här sitter jag än 40 min senare :) grymt jävla skönt..!!


Prematur

Att få ett prematur barn är inte lätt, jag har fått 2, liam född i v 33 å oliwer i v36.. Liiam var det värre med än var det var med oliwer, det var neo, hjälpmedel för att han skulle kunna andas, övervak 24/7 mm! Jag har haft en jävla tur som kommit så långt som jag har kommit under mina 2 grav, liiam mår idag 2 år senare grymt bra för att vara ett prematur barn, det ända "problemet"han fått är förskylnings astma, nåt som är vanligt å som kommer växa bort med tiden! Oliwer mår bra å har bara lite svårt att gå upp i vikt bara, med båda mina barn har jag mått skiit genom hela grav, amningen sluta funka efter 14 dagar m Liam å lilla oliwer ville inte ta bröst alls efter ett par dygn såå nu 12 dygn senare så går han enbart på ersättning!! Ruttet kan jag säga, inte nog med att kroppen lever rövare från v 20.. Jag kan inte ens mata mina barn själv..!! Tro mig, man känner sig kass som morsa, nåt som även varit jobbigt denna grav är att jag förlora så sjukt mycke tid med älsta sonen, dock så försvann allt det tråkiga när lillebror kom, liiam å jag är exakt lika oskilljaktiga som vi alltid varit, åå att han försvann längre ifrån mig tror jag beror på att han kände på sig att jag inte mådde bra, barn är förbannat jävla smarta, men nu är allt i sin ordning igen
Å Liam är så stolt över lillebror! Trots så mycke tråkigheter som varit så måste jag säga att jag är förbannat jävla lycklig! Nu har jag 2 helt underbara barn och 1 underbar fästman (Som är min man om 7) !!




Liiam född i v 33.. 1 dygn

Åå oliwer född i v 36 2 Tim gammal!!


Han kan han

Sambon for iväg till affären och handla mat å kom hem med en helt underbar bukett med blommor :) .. Man kan inget annat än att älska den mannen :)!!


Vikt..

Ojoj oj! Vägde in mig i morse å såg då att det stod 73 kilo på vågen! här om dagen när jag testa för skojs skull stod det 72 kg.. Helt sjukt, 71 vägde jag med liam dagen innan han kom ut o var nere på 60kg 14 dagar senare, denna gång vägde jag 81,6 kg 2 dagar före lilla oliwer kom ut å nu 12 dagar senare väger jag alltså 73, och när jag vägde in mig på mvc vägde jag 62 kg, intressant att veta va? haha!
såå 12 kg ska bort till jul o har jag tur så lyckas jag men känner jag mig själv rätt så misslyckas jag nog rätt så stort..!!

Meen iaf,
Gick en runda med både sambon o lilleman i morse å drog direkt till solarieöarna efter det
åå när jag kom hem så hade min underbara sambo gjort i ordning våran frukost som bestod av stektägg,bacon ett glas vatten mm, mums.

ska strax hoppa in i duschen innan det är dax för att äta lite lunch
å sen blire till att åka till mamma å lämna liten så jag å sambon kan åka på ett snabbt litet möte..!!


Hoppas ni andra får en bra start på v..



Ny dag, ny vecka!

Jajjamensan, om en timme ska jag ställa mig på vågen, väga in mig å sen jäklar är det 40 min rask promenad och en rejäl lchf frukost :)! Testar en v först, bara för att kolla om det är en diet som passar mig :D


Hejdå gravidkilon ååå hej beach 2012 :p


Glöm inte premiären av

Kl 21.00 på tv3


Söndag

Vart en relativ lugn natt l natt med bara 3 matningar mellan 1 å 6, åå allt stanna kvar i magen, inga kräkningar mm, glad mamma :)!! Försöker få liv i sambon just nu så vi kan äta frukost å sen på börja våran hektiska söndag :) !!


Lördag kväll

Lördagen har passerat å jag ska strax dra täcket över huvudet å sova, är hur trött som helst, har haft en rätt så bra dag trots att den varit kämpigt, vet inte riktigt varför jag varit så deppig idag men antar att det varit en sån dag bara :/!!


Söndag i morgon å dagen är fullspäckad från tidig morgon till SEB kväll .. Sååå ny äre tack o godnatt


Ni är mitt allt <3


Kärlek

<3


Idag

Är det en sån där dag då jag bara vill stänga in mig själv i ett rum å krypa ner under täcket å bara vara ledsen!


Pappa v å läkarbesök

Yes, fredag idag, borde vara en sån där underbar dag men för mig är denna fredag som alla andra fredagar varannan v, pest å pina.. Den stora sonen ska åka till pappa å blir borta en vecka, ett år har snart gått å jag har fortfarande inte lärt mig att lämna honom ifrån mig, känns ännu jobbigare nu, borde ju nästan kännas lite "skönt" eftersom att jag nu kan få in rutiner helt med den lilla mm men det känns inte skönt, det känns inte bra, vill ju ha båda runt omkring mig, inte bara en..!!


Läkarbesök kl 1 idag för min del, ska ta bort agrafferna idag ist då det inte gick i måndags, ska bli skönt att bli av med skiten faktiskt, åå nåt som är ännu skönare är att jag snart kan dra igång med träningen, ny diet, pass varannan dag mm.. Längtar kan jag säga! 20 kg ska bort totalt, 10 försvann direkt nästan efter fl såå 10 kvar å dom ska vara borta till jul har jag bestämt, gärna lite tidigare :). !!

Sambon å sonen är ute i kylan just nu å leker å jag själv ska ta tag i packningen, packa å kotten så han har kläder till pappa å packa åt oss som ska flytta från lgh en v å bo i hus ist..!!

Hoppas ni alla får en bra början på helgen :)


1 v igår :)

1 v har passerat å det har verkligen gått fort, det har nästan gått för fort, dagarna å nätterna har flygit fram,

Var på vårat första BVC besök igår, eftersom att lilleman är prematur så ville dom att vi skulle väga han så fort som möjligt, från 2998 till 2700 gick han ner på sjukhuset, åå vände sedan å gick upp till 2710, fick då åka hem då dom sa att han nu nått sin vändning! Så var dock inte fallet, igår fick vi se att han vägde 2670g.. Hmm. Så idag äre dax för vägning igen å så får vi se!! Har
matat varannan timme som vi sagt å även lagt till ersättning så hoppas nu att han gått upp, blir sjukt orolig för liten :(! Tur är iaf att jag har en massa prematur kläder kvar sen Liam, strl 38/40 har liten på kläder nu :(!!


Liam där imot har vuxit som tusan denna vecka, han är så duktig å hjälper till med lillebror, åå som han pratar nu för tiden, munnen går i ett hela tiden å det är såå kul :)!!


Nu äre dax att utfodra alls barnen å sen är det Bvc besök som gäller!!


Tack ååå Heej!


Stor skillnad på 1 v :)


2 dagar gammal

Vilka dygn det varit, hade glömt bort hur det var att ha en liten bebis med matningar varannan tim mm, är helt slut både fysiskt å psykiskt, har även kommit till den här dagen då jag gråter för allt, minns att jag var så när Liam var typ 3 -4 dygn gammal oxå!

Liten har nu fått ett namn å heter nu inte längre bara liten utan han heter nu oliwer, åå han växer tyvärr inte riktigt på sig men vi hoppas på att detta blir vårat vändande dygn, han har gått ner ungefär 10% å jag har nu börjat fått lov att lägga till med ersättning, hoppas det hjälper å att han i morgon vid vägningen väger mer, gulsots prov har även blivit taget idag då sköterskorna tycker att han blivit lite gul, socker ska även tas om han inte börjar piggna på sig, allt detta är Vanligt å är mer vanligt vid prematur fl men det känns ändå jobbigt, :/!!

Sambon ska snart åka här ifrån å hämta Liam på dagis å sen kommer dom hit direkt, längtar efter att få krama om min stora son nåt så extremt just nu..!!


Uppdaterar nog senare! För nu ska det mysas med den lilla!!


Nu är

Lillebror här, 2998gram å 47 cm :)


Happy girl :)

Dag 1- åkte in pga kraftigare blödningar å tätare sammandragningar, fick en tid hos bedömningen å tänkte ju bara be om lite mer mediciner el liknande(då jag lidit av det så länge så tänkte jag inte på att det kunde vara så allvarligt) så jag kunde få sova men läkaren tyckte nåt annat, så ist för att åka hem till min son som jag lämnat hos mor å far så fick jag ist en rock, en säng å ett rum, fick veta att det bara var för observation under natten, så med gråten i halsen fick jag pussa sambon hejdå så han kunde åka hem å vara med "vår" son!

Det har nu gått 8 dagar, i 8 dagar har jah legat med sd, kraftiga buksmärtor, kräkor, blödningar , mm! Åå nu verkar dom ha en teori å en plan för mig som ska redovisas i morgon när alla mina läkare är på plats.. Finally.. Om ni bara visste vilken lättnad detta är för mig, om det nu är som dom tror mm..!! Jag själv vet inget heller o väntar nu med spänning på morgondagen! Varje dag har dom skjutit upp saker å ting men i morgon har jag blivit lovad, i morgon är jag, min sambo å vår son prio 1 för en stund å det känns grymt bra!


Nåt mer som känns grymt bra är att i morgon äre onsdag å då är det bara 2 dagar kvar tills jag får träffa min son där hemma.. Lite glädje o hopp känner jag just nu å det känns gaalet bra :) !!


Dagens underhållning å sällskap!


Nu jävlar

Läkaren har varit här, nytt dropp är satt, nytt läkemedel har blivit ordinerat, yeah, är verkligen överlycklig över att dom hittar felet å gör så jag mår bra.. Ååå idioter, är inte glad, imorgon är det onsdag å då är det förhoppningsvis sista mötet för läkarna ang liten i magen! Har ju inte öppnat mig eller ens blivit lite mogen så dom gör ju allt för att vänta på att nåt ska hända, eftersom att dom inte kan sätta igång mig, åå snitt hör dom ju inte gärna :/ Väntar nu med spänning på resultatet i morgon!


Tisdagen den 4 oct

Oo är idag i v36+1.. Har nu mått skiit i 8 dagar, har nog petat i mig 100 tabletter i olika strl, styrkor mm.. Sprutor har jag oxå fått gått om å jag kan ju säga att dom är lite beroende framkallande, spyr fortfarande blod å börjar bli rätt så hängig nu, vart 2 Tims sömn i natt.. Inte okej.. Idag har läkarna sitt sista möte ang mig å jag väntar med spänning på att få höra domen!!



Återkommer senare eller ikväll :)


Skiit blogg

Som vanligt så äre nåt stort fel på blogg.se... Lägger upp samma inlägg 5 ggr! Komentera går inte o om det går så blir de skickade x10..


Längtar

Mamma hjärtat gråter å blöder, jag saknar dig så sjukt mkt min älskade ängel, <3<3


Bloodbad

Yeah, har spytt sönder hela magen å halsen, är helt tom i magen å allt som nu kommer upp är blod å det är inte lite heller , har sagt det förut å jag sägert igen, är helt slut som människa nu!! Jag å min kropp orkar inte ta oss igenom detta så mkt längre till!!


Ny rond snart å jag hoppas för min Gud att dom kommer fram till nå vettigt för det här funkar då fan inte..



Måndag

Måndag betyder äntligen v 37,, måndag betyder även ny vecka = Nya Krafter å Nya Tag, jag hoppas på det iaf! Natten har varit hemsk å jag har knappt sovit å när jag väl sovit så har jag sovit super oroligt :(!! Får se till å få till lite vila under dagen för jag är helt slut faktiskt, magen ömmar, huvudet värker, yrsel är hemsk, illamåendet är för jävligt, mm!!


Rond mellan 9-10 såå ska vila vila tills dess!!



Söndag..

Sådär ja, ytterliggare en dag som försvunnit med raket fart, åå vad har vi gjort? Spelat kort (jag vann självklart) kollat på tv, ätit, kollat på film, ätit, tittat på tv å antar att våran kväll kommer att fortsätta så, :/.. Tiden här är otroligt roliig..!!


Satt nyss å räknade ut vad det kostat för sambon att bo här under tiden jag legat här å det är redan uppe i 1100 bara för att sova här å få äta frukost, helt sjukt, 270 spänn per natt, åå han kommer vara här till fredag minst, kan ju vara roliigare att lägga pengarna på annat å han sover hemma Meen kan inte vara utan han å han kan inte vara utan mig så få får det kosta vad det kostar :)!! <3<3<3


Imorgon äre måndag å vi går in i v37, eller 36+0 om man ska vara exakt, härliigt, en vecka närmare bebis ankomst, om han nu inte behagar att komma ut tidigare, önskar dock det då jag inte orkat må så här längre! Tänk att jag kämpat i 13 v på att få bebis att stanna i magen å hållt på i 7 dagar i morgon på att få ut bebis på naturlig väg, Meen nej, helt plötsligt så verkar han trivas där inne den lilla .. Iof bra för han men mindre kul för mig som mår sämre å sämre för var dag som går :(!! Ska bli intressant å se i morgon vad läkarna säger när dom går ronden,

Nu blire snart kvälls fika å sen äre dax för film :) hoppas alla haft bra helg!!


Dropp, spyor, bebis

Oh yes, har fått legat med dropp idag igen då jag kräks upp det jag får i mig, börjar bli extremt jobbigt att spy nu, att hela tiden veta att det lilla jag får i mig kommer upp igen, oo med alla spyor som kommit så har även en hemsk halsbränna kommit vilket inte är välkommet över huvudtaget..!!

Men från det dåliga, till nånting helt underbart, har nyligen varit över på andra sidan korridoren å hälsat på en helt underbar liten tös vid namn Alice som anlände vid 5 i morse, ååå göta Petter så förbannat söt hon var :).. Grattis återigen till Sandra å Johnny :)!!


Själv ligger jag nu ny duschad å nerbäddad, är helt slut å tror faktiskt att denna natt kommer bli underbar på alla sätt å vis, tror nämligen att jag kommer att få sova :D!! Vet att det är ett önske tänkande, men iaf, hoppas kan man alltid :) hoppet är det sista som överger en har jag lärt mig ..!!


Måste även berömma min underbara sambo som orkar med mig just nu, som finns vid min sida å som ställer upp i vått å torrt å aldrig lämnar min sida, han är gudomlig i detta läge, eller det är han alltid men just nu är han det extra mycke!!



Lördag

Sådär ja, då var det helt plötsligt lördag :/.. Tiden har märkligt nog gått sjukt fort trots att jag legat med smärtor, fått
Ungefär 2-3 Tim sömn varje natt, förlorat all energi, sd/värkar som vägrar försvinna , en tapp som vägrar förändra sig, ett illamående som är hemskt, ständig yrsel mm! Jag älskat att vara gravid :)!!



På måndag går vi äntligen in i v37 eller (36+0 ) om vi ska vara noga. Vilket känns bra, ny vecka betyder ny plan å vi kommer ett steg närmare lillebrors födsel, har gjort ett uppskattad vikt på den lilla å han väger ungefär 2500 just nu, vilket känns bra if att det blir så att han kommer tidigare än planerat,


Idag då? Sjukhuset är helt dött, jag känner mig död, sambon sover, ctg kurva ska strax köras, men sen då? Börjar bli galet rastlös fast jag inte har någon ork till nåt?!? Hur tusan går det ihop, nån som kan förklara?



RSS 2.0