Onsdag

Har fastnat totalt i kursen jag läser nu, det står still och den ska vara inlämnad på lördag senast, gaah, men ska lägga lite mer energi på det hela i morgonkväll tänkte jag,

Har för övrigt haft fullt upp idag med shopping, mys, fix o trix och en jävla massa kärlek..!!


Och vet ni? Snart äre lördag :)


Solen är framme

Och jag har packat ut ungarna och ska nu sätta fart med alla bestyr som
Ska göras, mycke är det, sitter just nu och tittar ut över tomten och vart jag än
Ser så är det fullt med sten och mossa, jag hatar sten och mossa,


jag vill ha gräs på min tomt..!!


Längtar

Tills på lördag..!! Då blir det Sthlm mys och shopping med min älskling, och vi slog även till på att bo kvar på hotell över natten, ska bli så jävla mysigt och skönt och jag ser verkligen fram i mot det, Liam åker till pappa fre-sön och oliwer ska få vara hos farmor lör-sön!

Gick upp redan vid 2 inatt efter att oliwer vägra sova, halv 5 somna han om kl 7 kom Liam upp, så trött är bara förnamnet just nu, men har dammat och dammsugit hela huset och ska strax sätta igång ett par tvättmaskiner, frukosten är intagen och minstingen ska strax få sova lite middag då hans humör inte är på topp och jag förstår han, med tanke på hur dåligt han sovit..!!

Borde gå ut och fixa men det är ju så ruttet väder :(!! Men det ska klarna upp så jag hoppas just nu att det ska görs det så jag kan göra klart altanen..!!


Finaste

Gullungarna.. Jag älskar er mest i hela världen..


Älskar

Folk som kommenterar anonymt? Fega jävla kräk som i te vågar stå för vad ni säger.. Patetiskt..!!

Kan iaf tala om att alla mår bra, ingen är deprimerad, alla är lyckliga och glada!
Vi lever livet som en underbart lycklig familj..!!


Det har bara varit JÄVLIGT MYCKE med jobb, plugg och hemmet som jag vill ha snygg och fräscht..!! Så nej tyvärr mina kära ovänner, jag är inte deprimerad och bipolär jag är bara jävligt upptagen med att sköta barn, hem , hund, utbildning, jobb och allt annat smått o gott runt omkring.!!

Kommer hur som , sätta lösenord på bloggen pga att nyfikna läsare sätter stopp för att jag ska kunna skriva ut vissa saker så vill ni mina vänner och bekanta ha lösen så lämna en kommentar med namn och mail adress, ni har till på onsdag den 25/4 kl 12 att kommentera..!!


...


...

Det är mycke nu..!!


Återkommer när det lugnat ner sig och blivit lättare..!'


..

...


Snart dax

Att lämna tillbaka min älskade skönhet, har njutit varenda dag över att få köra denna underbara bil, men antar att pappa vill ha tillbaka sin bil nu när han är hemma på svensk mark igen..!!


Mys morgon!

Var uppe till kl 3 i natt, helt onödigt och fick lov att gå upp vid 06 när barnen vakna, är allt annat än pigg i dag kan jag säga, men skyller på mamma och pappas plan hem från Spanien,
Var nämligen upp och hämta dom
Igår kväll, tyvärr saknades det väskor när dom kom till Arlanda så saker och ting tog lite extra lång tid kan man säga!
Hoppas nu bara att dom får hem väskan så fort som möjligt :)..!!

Underbara svärmor satt hemma med ungarna när jag var borta eftersom att sambon jobba, och man kan säga att dom hade haft en fartfylld kväll ihop men när jag kom hem sov dom sött i sina sängar, :)

Har haft en underbart mysig morgon med tända ljus och Disney filmer, snart kommer mamma och pappa hit och äter lunch med oss, ska bjuda på oxfilé , sallad och kroketter m bea sås :)!



Snälla gud

Eller vem tusan det nu är man ska be till..

Kan jag snälla få vakna i morgon och se ut så här typ?


Bild snodd från Google..


Onsdag

Och här har det varit full rusch hela natten och morgonen, strömlöst, kraftig blåst, morrande hundar, vakna barn mm! Jag hatar såna nätter, man får ingen ro när man sover, mAn blir inte utvilad, men uppe kl 6 var jag :)! Små pratade lite med sambon innan han tillslut kröp ner i säng,

Skulle igentligen väcka honom nu vid 12 eftersom att jag ska jobba kl 13, men dom ringde både från jobbet och bemannings enheten och fråga om jag inte kunde jobba på måndag ist för idag , Oo ja det ska väl funka :) så jobbar fre-mån ist,

Helgen är alltså fullbokad med jobb, och på lördag fyller jag år, men jobbar till 16.00 och orkar inte fira på kvällen så ska ist ha en mys kväll med oliwer då sambon ska på bio med ett par vänner,

börjar 07 söndag morgon så har ingen lust att dra iväg och göra nåt så ist så sparkar jag ut karln så han får göra nå kul :)

Idag då? Blire så mycke mys som möjligt med mina 2 små och fixa det mesta inför mamma pappas , brorsans och Angelica hemkomst :)

Jag älskar nog fan livet fast det är besvärligt nu,


Whoohoo

Alice vann top model och jag är nöjd! Önskar att en annan hade sån tur så man kunde se ut som en top model typ, men man får väl vara nöjd med att man har ett utseende över huvudtaget :)

Borde gå och sova men kan inte, kl är ju iof bara barnet men ska jobba 13-17 i
Morgon, få timmar jag vet men har fullt upp från 8-13 och sen från 17-21 typ !

Så ska nog krypa ner brevid barnen
Iaf!!

Natti natti


Livet är bra

Märkligt ibland, livet spelar oss ett spratt just nu och vi går nog fan igenom alla motgångar som man kan gå igenom..!!


Har packat ihop oss in till Enköping i natt och ska sova här, fixa, elda och städa inför att min älskade familj ska komma hem efter 3 v i solen och värmen❤

Sambon har åkt till jobbet, barnen sover och jag sitter laddad framför top model finalen.. Och min favorit är helt klart Alice..


Äntligen är han hemma igen

Och det känns så jäkla skönt,
Påskmys vart det igår med påskägg mm :) nu är han hemma tills på fre sen är han tillbaka igen på söndag och då är han min i 2 veckor!


Älskade unge ❤❤❤


<3

Påsken är snett över, Liam kommer hem inom det närmsta dygnet och jag har verkligen haft en kanon helg!

Påskmiddag, påsk bingo! Påskäggs letning, underbara vänner på besök och trevliga överasskningar..!!


Jag älskar vårat nya hem..

Mys fredag med sambon, Liam är ju hos pappa och oliwer sover..!!


Nu 3D filmer tills vi tillslut somnar..!!

En bild från v-rummet mot köket.. :)


God morgon

Kl är strax 7 och mini ligger och äter morgonvälling, som han förövrigt trycker i sig själv nu för tiden, :D ❤

Liam är duktig och snarkar fortfarande, han så jäkla duktig som sover i sin växa säng hela nätterna och har gjort sen han var nyfödd, gångerna han legat mellan oss är fruktansvärt lätt räknade! Min älskade guldklimp, idag åker han till pappa och är där tills på måndag, och sen kommer han hem igen :) ❤

Väntar även in sambon så här på morgon kvisten, han brukar vara hemma den här tiden men dom bjöd tydligen på påsk godis på jobbet så det tog en stund för han att slita sig där i från, ikväll är det mys, film och mera mys för våran del, vi behöver det, var alldeles för längesen nu! Har man små barn, jobb/sov rutiner som är tokiga så blire inte så mycke tid till varandra, Peter tar barnen det första han gör när han går upp mellan 14-16, massa lek och bus, sen äre middag runt 17, mera lek och dusch vid 18.30-19 och sen äre hopp i säng 20.00 och han åker 20,30! I hate it, but i love his paycheck :)! ❤


Påskmiddag, städa ur lgh, fixa på tomten, ordna allt som ska ordnas tills mor och far kommer hem, vin kväll med tjejerna, mm! Helgen är minst sagt fullbokad..!!


Det går

Trögt just nu,

Borde vara lyckligast i världen, har allt man någonsin kan tänka sig..!!

Ett underbart jobb, helt fantastiska barn, en perfekt sambo, 2 bilar, hus och en perfekt nästan lite för bra ekonomi för att vara en små barns familj där pengarna lätt sticker i väg på allt för nödvändiga saker..!! En utbildning som förväntas vara klar till års skiftet mm! Men..

Nånting fattas känns det som, kan inte slappna av, får ingen ro, ikväll har jag betett mig som en snorunge som vill ha
Uppmärksamhet, varit sur/ledsen och haft panik ångest, sen jag på började min 712 medicinering så har jag till och från, med mer mellan rum sluppit mina panik attacker, kan iof ha att göra med att jag haft så mycke annat att tänka på så jag har skjutit undan dom, och nu nä jag kunde slappna av så kom mitt bakslag, vi säger hej då till det trevliga livet och säger ist hej till 2-4 v deprisson!

Jag hatar att hamna i denna jäköa bubbla!!

Glad jävla påsk på er..!!


Nu så

Känns det lite bättre..!!

Var en jobbig natt i natt med spyor och en huvudvärk som inte var av denna värld, svimfärdig och mådde verkligen pyton, ungarna ville upp tidigt, jag var slut, sambon hade jobbat natt och ville sova, hundarna skulle ut och mat skulle ges, frukost och film och 1000 lekar samtidigt,

DET är kaos för mig och med migrän är det inte kul..!!

Dagen flöt på grymt bra tillslut trots allt och vi fick besök av först fina Emmy och sedan svärmor,

Barnen sover nu, sambon jobbar, hundarna snarkar i kapp och jag ska oxå försöka sova,

Imorgon äre ute dag o kalas som står på schemat ..!!


Kaos

Kaos kaos kaos , allt är kaos och för mig är detta inte bra, jag kan inte hantera kaos.!!


Färdig flyttade

Och har äntligen kommit i ordning :)
2 dygn, 2 kärror med 4 bilar, stort släp och buss så fick vi med allt..!! Och allt är top notch, :D

Har en sak som inte är färdigt och det är ju då min klädkammare och det får nog faktiskt lov att bli ett senare projekt, bygger iordning tillfälligt för att senare fixa med det, vill ha det speciellt och spar hellre pengar så vi jan göra allt på en gång, hatar att behöva göra lite då och då, vill jag ha nåt gjort ska det gå fort och göras på en gång ..!!

Ligger nu i sängen och ska försöka sova, barnen sover oxå och båda ligger i deras gemensamma sovrum :)...!! Duktiga barn och en stolt mamma :)


Hörs i morgon gott folk, natti natti :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2471324/images/2012/pic_196553787.jpg" class="image">


RSS 2.0