Trött tjej

Är helt slut i kroppen, trodde jag nåt min vändning nu i em men ikke! Fick nyss upp allt som jag fått i mig under dagen och har bu börjat inse att det nog inte rör sig om en magsjuka längre, läkarn imorgon igen!

Barn och sambo mår bra iaf och det är huvudsaken :)

Straw dogs på tv å sen sömn! Massor av sömn!


Onsdag

Och jag mår genast mycke bättre nu efter lunch, hade det värst igår kväll å pratade då med läkare med 2 Tim mellan rum pga alla symptom jag hade mm, stämde inte riktigt in på en ren magsjuka, febern var uppe i 40 huvudvärk, nackvärk, inte kissat på Tim yrsel svullet ansikte nm, dom var oroliga för en hjärnhinneinflammation men efter försök till att äta, väske ersättning, Alvedon suppar mm under natten så vart det bättre! Men kom fram till att jag nog har nån infektion i kroppen som bröt ut samtidigt som magsjukan vilket gjorde den 1000 gånger värre!

Har legat i soffan nästan hela dagen och här tänker jag fortsätta ligga hela kvällen!!

Pappa Peter tog Liam till leksaks affären och lät Liam välja vad han ville och självklart tog han det största han hitta.. Duktig kille :)


Magsjuk

Jag klarade mig inte ifrån det!

Har spytt och skitit sen 02.00 i natt.. Noll sömn och febern är nu uppe i 38,6 å det är mycke för mig som brukar ligga på 37.0 36,9.. Ansiktet är jätte svullet av någon anledning och jag mår verkligen pyton!

Har inte fått i mig nåt än, varken vätska el typ små mat, nåt tips någon? Har prövat med blåbärssaft, nuponsoppa mm.. Inget stannar!


Magsjuka, fylla mm

Ja helgen har bestått av magsjuka, tors-fre, friskt fre-lördag och söndag morgon vare olivers tur att åka påt, men nu är båda friska och glada :)

Lördags kvällen gick åt till att supa sig rejält full och kom inte hem förens sent och då var sambon redan hemma, och han hade tom varit in på krogen, men det sket vissa av oss i..!! Hemma fester is the shit, söndagen bestod av en rejäl bakfylla, sjukt barn och mys med ett friskt barn! Sambon kände dig dålig igår men mår bättre idag.. Men han har iaf tagit ledigt mån-ons då han ändå skulle kliva av sitt 10 dygns pass på ons . Så får ha han hemma till måndag! Underbart är ordet,

Imorgon ringer kl 05.30, först sola vid 06.00 sen gymmet vid 07.00.. Sen hämta Liam hos mormor vid 09.00! Full späckad morgon!

Nu sängen!!


Familjen komplett!

Vart en sväng till Västerås idag :) hittade både det ena och andra till sambon och mig, elakt nog köpte jag inget åt barnen pga att deras garderober är smet fulla med kläder, där tom prislappar hänger kvar, har iofs samma problem men kunde inte låta bli :)! Hade min fina svägerska med som sällskap och oj så trevligt det var att få ha henne för sig själv en stund :)!

Ligger just nu nerbäddad med en ny duschad och fin kille, vakna vid 23 av att någon låg brevid och lukta spya.. Och om det är mag sjuka eller ej vet jag inte än men hela rummet var iaf fullt av spya, så har fått toksanera det, så i morgon bitti får jag åka iväg å köpa ny madrass till hans säng och täcke och kudde! Och ja man kan ju tvättat och det blir ju rent men när det gäller sånt här så struntar jag i det och kastat ist och köper nytt för inte är det dyrt iaf !

Mini och pappan är inspärrade i sovrummet och jag hoppas just nu för min gud att det inte är magsjuka!!

Och jaa som ni fattar så hämta jag Liam idag så nu är familjen komplett :)


Onsdag

Kan inte sova, Tårarna är svåra att stå i mot, kroppen är trött och seg men vill inte sova, tankarna far och flyger som jet plan i huvudet, 1 tanke vart 10 osv!

Det är jobbigt och kämpigt och jag försöker stå i mot men enklast kanske vore om jag bara visa och dela med mig?

Har även börjat tala om för nära och kära att bröllopet ställs in, eller ställs in är fel ord, vi skjuter påt till sen sommaren / hösten! Andra saker är viktigare och måste prioriteras! Och bara det gör mig knäckt, jag ville gifta mig då, allt var färdigt..

Och nej.. Vi ska ej separera, vi är lyckligare än någonsin och kommer aldrig lämna varandra!


Läkaren 8.30 i morgon och sen blire nog en tripp till v-ås!
Fest på lördag och då måste man vara fin :)


Vilket par

Skrattretande är vad det är!


Diagnos

I fredags kom den, som
Jag har väntat på i 10 år, känns skönt att äntligen bli medicinerad på rätt sätt, att få träffa rätt människor och få rätt hjälp!

Min nuvarande läkare gick igenom mina journaler och såg att på 10 år har jag haft 17 olika psykologer, varav den senaste har medicinerat mig fel och i alledess förstora doser, känns ju jävligt kul så här i efterhand.. NOT.. Men iaf nu är allt på gång å bli till det bättre och vem vet om ett par år kanske jag har lärt mig att leva med det på rätt sätt!


Ligger just nu i badet och försöket varva ner, ska mysa ner mig i soffan sen en sväng med sambon o mini innan det är dax att köra mamma och pappa!

Hoppas ni alla haft en underbar helg!


Puss


Snökaos

Usch vad mycke äckel snö det kommit! Och jag är grymt nöjd över att jag är har en säker bil att köra, kär i 4-hjuls drivet :) ! Men i morgon måste jag lämna tillbaka den då den ska säljas! Men inte långt kvar tills jag får egna min bil! Snälla mamma i pappa ska åka med mig så jag kan välja en bil som jag vill ha så dom kan köpa den åt mig! http://BORTSK%C3%84MND.com">BORTSKÄMND.com!

Kikar revenge just nu på 3:an! Bästa serien någonsin! Kan knappt vänta till nästa torsdag när det börjar igen!

Ska snart krypa i säng så jag orkar ta mig upp i morgon o sola innan barnen vaknar, och sen ska jag hinna med i mysa och leka med liam så mycke så möjligt innan jag ska köra honom till hans pappa i morgon!

Lördag äre en dejt med Frida som gäller, shopping och nån god lunch i Uppsala eller Västerås, och på kvällen blire kanske bio i middag med min älskade sambo!

Söndag lungt, och måndag äre arbetsinterjuv och andra möten som
Gäller! Fullt upp men jag gillart!

Och arbetsinterjuven hålls dessutom i gåvan vilket är perfekt då det är dit vi flyttar, och det vore så skönt att få ett litet extra jobb så jag kommer ut från hemmet en liten stund iaf :)!

Ska även ringa till studievägledaren i morgon så jag kan börja plugga igen på distans, har lite och plugga upp och med mina lediga dagar så vore det inte så dumt alls faktiskt att kunna plugga!

Nej sömn vare!


Tack och godnaty


Stora beslut

Har tagits dom senaste dagarna! Tråkiga men ändå nödvändiga!
Ibland gör man verkligen saker för att man tror man vill göra det på just det sättet, men när det gäller den här saken så har jag kommit fram till att jag vill inte göra det som alla andra vill! Jag vill göra det på mitt sätt, på mina villkor!

Förövrigt har jag en 4månaders som håller på att få tänder och en 2,5 årig som är i sin värsta trots period någonsin! Det är inte kul här hemma för tillfället!


Mobil bloggat

Känner mig som en prinsessa i min underbara brudkläning som kom hem idag,
Vacker som en strålande dag :)
Jag är lycklig, det kittlar i magen och leendet är på varje dag!
Denna vecka har jag 2 super viktiga saker att göra,
Om det lyckas är ännu oklart men testa har ingen dött av :)
Kartonger har börjat fyllas här hemma!
Lördag skrivs det kontrakt och som det ser ut nu flyttar vi den 30 men kan hända att vi flyttar
In tidigare än då ;)
På fredag kommer Liam hem efter en pappa vecka
På torsdag ska oliwer sova hos mormor och morfar!
Sambon jobbar helgen lång och
Jag ska försöka hinna träffa Linda
Och mysa med barnen massor!

Mys mys mys

Mys helg, har inte gjort många knop i helgen inte!
Packat ihop. Lite inför flytten, myst runt lite på Ikea, ätit god mat,
Träffat min underbara moster med familj,
Träffat min familj en snabbis och nötit igenom filmer och serier med sambon!
Imorgon öre söndag och sambons sista lediga dag. Innan han återigen jobbar 10 dagar!
Hatar det, men fy helvete vilka jävla löner han får,
Så lite plus i kanten äre ju helt klart :)!
Tänt ljus i sovrummet o krupit ner i sängen med sambon,
Mini sover sen kl 9 hör och häpna och förhoppningsvis sover han iaf till
Kl 4 -5 innan det är dax för käk igen!
Nattinatti

RSS 2.0