Imorgon

Kommer äntligen min älskade prins hem igen efter 4 dagar hos sin pappa! Åå vad jag längtar, men innan jag får ha han för mig själv så ska vi åka till Dalarna å hälsa på mamma o pappa som är i stugan :)

Sambon jobbar natt, mini är på dåligt humör å jag är trött, dålig kombo..!! Men trots allt surt så är jag fruktansvärt lycklig iaf :)


Latis mat idag

Yes, hade ingen ork till att laga mat idag så det fick bli bakpotatis och hemma gjord kyckling röra till, snabbt, enkelt och lättlagat :)


4 tim

Gammal å alledes lugn å fin.. Åå nu 11 veckor senare är han en terrorist nätterna igenom å en ängel hela dagarna..!! Åå så har vi haft det dom senaste 7 veckorna.. Jag hoppas å ber om att det snart ska vända å att han blir den underbara ängeln han är om dagarna även på nätterna..!!


Saknar

Min älskade prins.. 3- dagar kvar snart :)


Biff

Rydberg å mys i soffan med världens bästa sambo vart det ikväll :) ett perfekt avslut på en bakfull dag ..!! Hoppas ni alla haft en bra julafton och juldag :)


Jag

Älskar dig å kan inte tänka mig ett liv utan dig! Den 26...--- tar jag din hand för evigt och heter därefter Eklund i efternamn.. Jag längtar massor!!


Dom senaste

Dygnen har barnen sovit massor å jag kan säga att jag är rejält jävla nöjd över det :) vart vi än har kommit och varit så har dom somnat..!! Såå skööönt


Mys ungar..!!

img_7441 (MMS)

Mys ungar..!!


Tråk söndag..!!

Vart Inge Sthlm idag :( ist har jag kurerat mig i soffan å glott på film hela dagen, mini har varit oggig som vanligt å jag har noll humör idag.. Såå idag äre verkligen en tråk söndag..!


Fix o trix

Jajjamensan, naglarna har jag gjort fina nu till jul, brännan än fixad så jag slipper se blek å jävlig ut, håret har fått en rejäl genomgång ikväll å jag känner mig fräschare än på länge..!!

Nu sova, sambon tar mini inatt så jag får sova å imorgon blire att åka till Sthlm å prova klänningar :)


Nattinatt


Liams snögubbe


Toppen dag

Trots tråkiga besked vart dagen en toppen dag..!!

Mini har fått diagnosen kolik, å är även fortsatt satt på komjölksfri ersättning i 4 mån till .. Inte kul å jag är numera inställs på jobbiga å skrika nätter..!! Usch å bläää..

Vart även en ute dag idag med både hundar å ungar och min älskade sambo :)

Imorgon äre oxå en ute dag planerad å även Heby besök..

Nu film å gos med hjärtat..!!


Yees

30 min i fusk solen å jag känner mig redan på bättre humör, tog ett bad när jag kom hem å myser nu med mini i soffan o kollar på baksmällan 2.. Sambon sover å Liam är hos sin extra farmor.. Hade hoppats på att få sova i natt då sambon är ledig i morgon men älsk har åkt på en rejäl förskylning såå han får sova ist så tar jag natten som vanligt :)!!


Hoppas ni alla haft en bra start på veckan :)


Trött tjej

Benen orkar knappt bära mig.. Det ser ut som att jag har 2 golfbollar under ögonen, humöret är helt åt helvete å jag är just nu på gränsen till att bryta ihop!!


Imorgon ska vi iaf till barnspecialisten med mini å har vi tur kanske vi kan få svar på varför han mår dom han mår å är så missnöjd hela tiden..!!

Åå idag ska kotten sova hos sin extra farmor då dom skulle baka imorgon :) kan även vara skönt för honom att slippa följa med till läkarna i morgon..!!

Nehe om man kanske skulle klä på alla ungar och åka till mamma då..!!



Bitterfitta

Ååå.. 48 Tim utan sömn..!! Jag håller på att bli galen, åå inatt är det inget undantag, denna natt är nästan värst .. Så fort mini gapat klart för stunden så vaknar kotten, åå när han skrikit färdigt så vaknar mini å sätter igång.. En ond jävla cirkel har vi är hemma just nu å sambon bara sover...!!!

Jaha då var kotten vaken igen, dax att arbeta, ingen rast ingen roo!!!



Men jag älskar Tamme tusan dessa barn nå fruktansvärt jäkla mycke..!!


2 advent

Har snart passerat..

Helgen har flygit förbi i rasande fart som vanligt å denna helg har jag å barnen varit ensamma hela dagarna, å hej vad vi har myst, träffade mor å far en sväng i går på dagen å i fredags kväll var fina Emmy å Astrid här, å gårdags kvällen tillbringades i soffan å båda barnen slockna vid 7 i soffan, Strax där efter kröp även pappan å jag i säng å det verkade nästan som att det skulle bli en lugn kväll men så fasiken heller, demonen i mini vakna till Liv å natten blev ett helvete som vanligt..!!

Idag vart det mys med båda gull ungarna nästan fram till lunch å sen tog vi tag å storstäda, luktar fräscht å snyggt äre oxå :)

Imorgon ska barnen till mormor å jag ska på lite möten å försöka hinna med och sola en sväng..!!

Hoppas ni andra haft en bra 2adv och fortsätter ha det :)


Trött

Natten var ett ända stort kaos såå idag ligger vi kvar extra länge i sängen :)


Helg igen

Har nu äntligen båda mina barn hemma å jag är mer än lycklig :) kotten hade dock gjort sig illa hos pappa å hade fått åkt till doktorn å limat ihop pannan..!! Så idag kör vi en mys dag med massa gott, jag får dock skippa det onyttiga å titta på ist!


Vart 8 km på cykeln i morse igen å brände bara 243 kalorier men det är ju alltid nåt..

Väntar nu på att pappan i familjen ska komma hem å sen blire en snabb sväng till Heby så farmorn får mysa med barnen en sväng..!!


Jag är världens lyckligaste!
Underbara barn å en helt fantastiskt fästman.. 5


Lucifer

23.00.. Mini har återigen dragit på sig djävulsdräkten å är allt annat än glad å trevlig, om ett par Tim byter han skepnad å blir en ängel igen fram till i morgon kväll igen..!!

Åå i morgon kommer äntligen kotten hem igen, behöver hans pussar å kramar..

Nu blire att springa runt å vagga mini i famnen tills han lugnar ner sig å somnar!!


Btw.. Under 70kg sträcket :)


Kl är

15.00 å vi ligger kvar i sängen än! Är helt slut å mycke beror det väl på mina nya piller oxå.. Usch å blää! Men ett par dagar till å sen har nog kroppen vant sig å jag kommer nog känna mig piggare än någonsin igen ..!!


Middag å planering

Hade underbara jeppe å Linda på middag igår, åt tacos å sen la sig grabbarna i vardagsrummet å kolla på film och jag å Linda satt kvar i köket och gick igenom allt som har med den stora dagen att göra, tackar gudarna för att jag har Linda att bolla tankar med..!! Borde börja med saker å ting men skjuter påt en dag till..!!

Huvudet värker pga att jag inte ätit/druckit nåt med socker på 3 dygn snart..

Såå myser ner mig brevid oliwer i sängen å sover en stund till :)


RSS 2.0