Kollapser, överläkare, mm

Jajhamensan, körde på att kollapsa 2 gånger till idag, spyr galla som en idiot å värkarna är helt sjuka, har tackat nej till all smärtlindring nu då inget hjälper mig, känns bara onödigt att peta i sig en massa när inget ändå hjälper, åå jag har fått för mig att jag bara gör saken värre genom att drycka i mig en massa!


Överläkaren har iaf varit in nu å vi har disskuterat dom olika alternativen, såå i morgon så ska fl läkare å barn läkare ha möte ang våran ofödda son i magen! Lägga upp en plan för hur han ska tas om hand om mm med tanke på att han kommer att få se världen lite tidigare än vad både han och vi har planerat! Fanns dock en risk att vi kanske inte får plats här på neo då det är fullt så alternativen för oss blir då Falun eller sthlm, vilket är helt okej för mig, spelar ingenroll för varken mig eller sambon vart vi måste bo å vårda vår son så länge han mår bra! Önskar dock att vi får vara kvar här i Uppsala!


Lillen hemma lämnade nu ikväll mormor å morfars trygga famn å begav sig hem till farfar ist, mår sjukt dåligt över att jag bara fick tillbringa 3 dagar med min lilla skatt, önskat att det inte vore så här illa som det är, älskar den lilla (stora) killen så sjukt mycke å det är så synd att jag missar så mycke då å då pga att jag ligger på sjukhus! Men så fort lillebror är ute så ska jag ta igen all tid med kotten +. Lite till :)!!


Nee nu mår jag illa igen!!



Tack å hej


Baby plz come out

Yes, 4 dygnet strax å ingethänder,

får bricanyl,morfin,stesolid, Alvedon, panodil,Ipren, citadone, i både piller format å sprutor, ligger på en kurva med sd som ligger runt 70-100 hela tiden, åå då är det nonstop, ingen vila, 8 Tim sömn på 4 dygn, det känns inte helt ok,


inatt sov sambon kvar då jag bröt ihop igår kväll av utmatning så min älskade kotte fick åka till mormor å morfar ist å blir där tills på fredag när det är byte, önskar att vi fått mer än 3 dagar ihop :'(!! Men snart så, är lillebror ute å vi alla kan snart återgåå till att alltid vara nära varandra :)


Morgon kurva körs!

Och som vanligt så ser den ut som vanligt men inget händer,


Saknar dig

Du är mammas allt, jag saknar å älskar dig mer än nån/nåt annat på denna jord!!


3 dagen på akademiska snart å jag håller p...

img_3598 (MMS)

3 dagen på akademiska snart å jag håller på att ge upp allt totalt, ingen sömn, inga piller / sprutor som hjälper å tapp å allt är oförändrat, ändå ligger jag med extrema sd/värkar enligt ctg..


365 Dagar




Tack Älskade du för ett helt underbart år tsm med dig och
Fler ska det blir :)
Jag Älskar dig o alla dina tokigheter,
Du är en underbar plast pappa och du kommer bli en lika underbar pappa
till bebis nr 2 :)!!


Mr mask

img_2564 (MMS)

Mr mask


Tog oss en liten tur i en skogsdunge idag ...

img_1571 (MMS)

Tog oss en liten tur i en skogsdunge idag å träffade då på ett mindre trevligt sällskap, sonen tyckte dock inte att det var så farligt å utbrister glatt: mamma titta, mask.. Haha! Jag personligen vart skit skraj å tog direkt tag i lillen å små sprang upp mot vägen igen.. Kvällen avslutades hos mor å far där det bjöds på mat!! Liten har nyligen gått å lagt sig å jag tänker göra detsamma :)!! Natti natt


Vårat älskade troll är äntligen hemma igen...

img_1186 (MMS)

Vårat älskade troll är äntligen hemma igen.. Såå bloggen hamnar åt sidan idag/kväll! Hoppas ni alla får en bra början på helgen iaf :)


En tjockiis i vecka 35 :)

img_8629 (MMS)

En tjockiis i vecka 35 :)


Min Kväll Kommer att Bestå av..

                                                                     




 Vad gör ni andra ikväll??


Nån som vill ha ?

Ett stycke med svarta lockar? jag har börjat trötta på att platta var eviga dag för att fåå det rakt.. :) :P!


Mobil bloggar vilket suger men iaf..  Godm...

img_0320 (MMS)

Mobil bloggar vilket suger men iaf..  Godmorgon goodmorgon, sovit gott i natt? Det har jag, trots att jag har blivit helt sönderslagen inombords, vaknade redan vid 5 å hade energi för att gå upp men tyckte det var lite vääl tidigt, idag äre läkarbesök, firma besök, lite shopping, å utekäk som gäller :) !! Såå det är bara att försöka lyfta upp denna blåvalskropp som jag fått å klä på sig så vi får allt gjort idag..!!


Saknar min skrutt, såå med lite tårar i ög...

img_2352 (MMS)

Saknar min skrutt, såå med lite tårar i ögonen kryper jag nu till sängs! Tack o god natt


Mamma å jag ..!!!

Har haft en strålande dag med min mor idag, har sprungit runt i en massa hem inrednings butiker.. Hittat lite smått å gott Å även fått en massa ider nu till hösten! Härliigt.. Ska försöka få till lita bilder på det ny inköpta sen om jag orkar.. Kvällen blir lugn trots att det finns massor jag vill göra.. Hatar såna dagar.. Finns mycke jag HAtAR för tillfället å tror ni som Läser får leva med det ett tag till tyvärr..

Shopping

Srukost, kläder, smink, å sen såå är det shopping dag idag med min Älskade mammma :)

Älskade du..

Mvc besöket gick väl bra, fick en tid till en läkare mm så fåre se hur det går efter det ..
jag längtar just nu tills denna grav är färdig, 5 v kvar. . .


Mamma o pappa längtar efter dig å ser verkligen fram imot din ankomst.
men mammas kropp är helt slut nu..
<3<3<3


Vart fan är världen på väg?

                 Mamman deltog själv i sökandet

Nu är hon anhållen för dubbelmordet
på sina två barn!

Vad fan äre för fel på folk? vad kan en 8åring å 4 åring ha gjort för hemskt för att förtjäna att dö? Absolut ingenting.. Jag blir så jävla less på folk som gör så här, som pappan som dödade sin 7 åring för ett tag sen pga av bråk med morsan och som sen visade att han kunde ha psykiska problem? men hallå vad fan är det för ursäkt till att döda ett oskyldigt barn som har hela sitt liv framför sig..Antar att även denna så kallade mamma kommer ha någon form av psyukiskt störning å då har vi fått en förklaring till dådet å sen kommer det att läggas åt sidan å glömmas bort..  varför i helvete måste dom blanda in barnen, varför måste man döda oskyldiga människor?
Nee jag blir inte klok på detta!
Usch för det här jävla samhället!!


I wanna Gooo


Fuck off

Och det vart bättre av att sova? Öö nej.. För det första så fick jag inte ens sova å för det andra är kroppen helt lost idag, kroppen är På ett ställe och huvudet på ett annat!! Mvc kl 15,30.. Jag längtar!!

Hatar

Hatar natten som varit, hatar dagen som är, hatar allt Just nu så tänker somna om å vakna om nån timme igen, på rätt sida å på ett jävligt bra humör!!

Home again

.. Efter att ha ätit en god middag och
Haft tokiga o allvarliga samtal hos mina älskade föräldrar!
Sitter just nu å slö tittar på tv i väntan på att idol ska börja,
varje år är det samma visa när det gäller mig vad det gäller
Idol,Bonde söker fru. Ensam Mamma söker mm..
kollar alla auditions å uttagningar å sen när det är dax för allvaret då
droppar jag oftast hela serien..  Knäpp? Jaa men sån är jag!


Följer ni alla serier som ni gillar från början till slut?


Idol strax å sen blire ett varmt bad med tända ljus.. Gosiigt å Mysssigt!!


MysKlädsel Å Middag

Stor Polotröja, Mjukisbyxor å socker på.. Mysigt värre!
middag hos mor o far kl 18.30.. Mums..
åå sen får jag äntligen gå å sova igen!!





 


Brytihop el bitihop

Bryt ihop eller bit ihop!! Jag bryter ihop, jag orkar inte hålla upp denna vackra fasad längre snart, denna grav är jobbig, sambons situation nu är inte lätt, saknaden av kotten är extrem, vädret suger, mörkret gör mig nervös å lite små skraj.. Dagarna, veckorna å månaderna går för fort fram.. Mkt förändringar blir det strax, 3 blir 4 åå jag längtar å älskart men ändå så blir jag lite nervös över tanken.. Å det har jag faktiskt all rätt att bli.. Så det så!!

V35

Usch vilken natt det vart .. Sambon har haft otroligt ont å inte kunnat sova, vilket i sin tur har gjort att jag har sovit dåligt= bad combo) kl är strax efter 8 å jag känner mig död, helt utslagen.. Behöver sova men känns dumt å sova bort ytterligare en dag! Nåt possitivt med denna gråa Regniga måndag är iaf att jag å magen går in i v 35.. Så nu är bebis mer än välkommen att komma, fft tidigt i know men nu stoppar dom inte å min kropp kanske inte behöver ta så mycke mer stryk.. Har dock en känsla av att jag kommer gå till v 42.. Tror han har ändrat sig där inne :) nej ni.. Hoppas ni får en strålande bra dag trots regn å blåst :)

Har sovit bort hela dagen nästintill å tän...

img_3462 (MMS)

Har sovit bort hela dagen nästintill å tänker nog fortsätta med att sova resten av kvällen/natten oxå!!  Nattinatt


Hatar att blogga från mobilen

09.25.. Söndagen den 18 sept. Har sovit som en prinsessa i natt igen, har bara behövt springa upp 7 gånger å kissa,( jag Älskar att vara gravid) ligger fortfarande kvar i sängen men ska strax gå upp å äta frukost, åå vad denna dag har att erbjuda? Jaa ni, antar att det blir soffanmå film hela dagen :)

Lördags mys i badkaret.. Underbart är ordet!!

img_7294 (MMS)

Lördags mys i badkaret.. Underbart är ordet!!


Heejpaaa

Shit vad denna dag gått fort, å vad har vi gjort? Legat på soffan nästintill hela dagen, förutom 2 Tim när jag klippte mamma å pappas alla jävla gräsmattor, å handla, resten av dagen har alltså spenderats med att gloo på film, antar att jag snart kommer ha 4-kantiga ögon!! Svärmor å svåger är på väg in för en fika å efter det ska det färgas hår å noppas ögonbryn, ser ju ut som ett troll nästintill, även lockarna ska få sig en rejäl inpackning efteråt, lite lugna favoriter, tända ljus å ett varmt bad får avsluta kvällen tror jag, blir väl en å annan film oxå kan jag tänka mig :) hoppas ni alla får en trevlig lördag!!

The first cut

I would have given you all of my heart but there's someone who's torn it apart and he's taking almost all that I've got but if you want, I'll try to love again baby I'll try to love again but I know

Hellooo

dålig upptadering.. Jag vet.. Men det har varit mycke nu i veckan!!
Sambon har opererats, kotten har varit hemma, vi har bott hos mina föräldrar mm!
såå har haft en hel del annat för mig!!

Sambons operation gick i allafall grymt bra å jag är så stolt över att han gjort det,
Såå nu har jag han hemma ¨å soffan i 3 v till o börja med :) får se till att inte föda nu bara..

Kotten: Har i veckan visat mamma vad trots är.. inte kul å självklart den veckan då jag minst behövde det men vi tog oss igenom det å det var med stor sorg i mitt hjärta han fick åka till pappa sin!! Men snart är han hemma igen : )!!





v34 nu :)


Jag älskar dig.. Vi ses när du vaknar igen...

img_9243 (MMS)

Jag älskar dig.. Vi ses när du vaknar igen.. <3<3<3


orolig!

Är absolut inte mig själv just nu.. jag har orolighets nerver.. I morgon opereras han, 5 timmar tar den..
om det nu finns nån där uppe! snälla.. se till att det går bra..!!


48 dagar kvar

Jag är trött, jag är less, jag är helt orkeslös.. 48 dagar kvar.. HÅLL UT.. Men det är tungt å svårt :/

..

Look beyond your life today can you see yourself this way

Pisss Dag!

Idag är det en sån där skiit dag, det började redan igår, Sd som sakta men säkert gick över till att bli förvärkar, vatten som små sippra och ett humör som var helt sjukt, natten vart hemsk å hela dagen har den fortsatt med värk.. självklart kom soonen hem idag å då har man ju säkert lust att vara sliten? NEJ!! jag vill vara pigg, kunna leka,k springa å göra allt som han vill göra.. men det är svårt när det hugger till i magen av minsta lilla rörelse ;(! självklart är sambon i söderhamn hela jävla helgen å jobbar, som tur är har jag svärmor bara några mil bort if att det skulle bli för mycke men ändå.. Jag vill att detta ska vara över.. snälla.. kan dessa 6 v gå fort?
snart idol o sen tänker jag tacka för mig å säga godnatt!!


Splittrad familj!

Liten har äntligen kommit hem igen efter att ha haft pappa vecka :D <3


Ååå pappan i familjen har åkt i väg hela helgen för att jobba långt bort :(!


v33


!!

I miss the old me!!


Never

"Never give up on something you can´t go a day without thinking about"

work work!!

Ser ingenting annat just nu än en massa siffror o bokstäver i mitt huvud, lastbilarnas reg nr passerar som ett band förbi min näthinna! har suttit i 3 tim o prickat av följesedlar (737 st för att vara exakt).. Åå jösses i min låda vad trött i huvudet jag vart, men det kändes bra att kunna hjälpa till med nåt iaf här hemma på kontoret! Regnet har öst ner hela dagen o man kan verkligen säga att hösten är här nu.. Tråkigt men mysigt på samma gång o idag är det onsdag vilket betyder att kotten kommer hem om 2 dagar.. underbart..  Åå jösses vad vi ska mysa, sambon ska jobba natt hela helgen å försvinner tidig kväll så liten å jag ska gotta i oss en massa gott å titta på byggarebob till sent på kvällarna :)!!Väntar i skrivande stund på att sambon ska komma hem från jobbet å efter det så blir det att åka hem till oss å kanske fundera ut nå bra å äta ikväll? nån som har nå bra matförslag?






Såå otroliigt liten.. Åå tänk.. snart blir han 2 år!! kan nån snälla stanna tiden för en stund?


Bra leds på folk

Vad fan lider alla jävla människor av? Skriver man nåt på fb så vågar dom aldrig gå på en själv å fråga utan dom frågor nån nära i familjen eller liknande, har nyligen fått höra att det ifrågasatts mycke om en sak jag Å sambon tänkte göra i vår.. Vi tänkte vara så fruktansvärt hemska å elaka å lämna våra 2 barn (2år)(6 mån) å åka till thailand i 2 v.. Detta uppskattades inte alls av många utan ist för att fråga oss å tala om för oss vad dom tyckte å tänkte så hoppar dom på en oskyldig människa som ingenting vet.. Jag blir så jävla trött.. Jag vart så trött så vi avboka den där jävla thailandsresan!! Men jag tycker det är konstigt, att så fort du blir förälder ska du sitta fast med barnet 24/7.. Barnvakt är ju bara att glömma å att säga att man vill ha lite egen tid är ju hemskt, hur kan jag som mamma kasta hur mig nå dylikt!! Gaaah.. Jag känner mig galen idag å allt pga alla jävla människor som lägger näsan i blöt Å inte har nåt eget liv! Jag är 22 år å när som 2 barns mamma.. Jag älskar min son å jag älskar redan son nr 2 lika mycke.. Men bara för att man skaffar barn SKA man inte säga upp sitt liv.. Man måste få ha ett eget liv oxå..

Never say never

I will never say never I will fight till forever Whenever you knock me down I will not stay on the ground

Back again

Yes.. For upp till förlossningen runt 11 å har sen dess varit där å tagit prover, fått legat på kurva mm! allt såg toppen ut å fick med mig nya medicinier hem å en drös med sömntabletter såå nu jävlar ska jag sova ikväll/natt : )!! Fick dra iväg en sväng från bb iväntan på svaren så drog med mig mamma till ikea å små shoppade lite nytt till vardagsrummet, : ) sååå det blir till att fixa med lite sånt ikväll, innan jag tillslut drar i mig lite piller å somnar in för ett tag.. !!




Kan inte komma på nån..

God morgon på er mina kära medmänniskor, önskar att jag kunde säga att jag har haft en lätt natt å att jag sovit som en prinsessa men det har jag tyvärr inte.. Men visst vore det roligare att läsa om än att hela tiden få höra hur gräsligt jag mår å hur ont jag har?! Men vet ni? Idag ska jag ta tag i saken, vissa saker igår gjorde att jag insåg att det inte kunde fortsätta på det här viset! Såå lagom till lunch ska jag ringa å höra mig för, å tills dess tänker jag försöka sova igen.. !!

Jag saknar dig mitt älskade hjärta!!

img_9318 (MMS)

Jag saknar dig mitt älskade hjärta!!


...

when it gets hard, you gotta stay strong when everyone wants you to fail.

Rubrik?

Wiee 4 tim sömn vart det i natt.. Känner mig som en ny människa.. Eller inte.. Mår skit å begav mig ner till mvc för att få lite råd å hjälp, men möttes av en otrevlig bm som gav mig en tid nästa ons för en koll å vart det inte bra fick jag ringa förlossningen.. Vart ju verkligen på bättre humör.. Usch.. Åkte hem till mamma å gapa ur mig å känner mig nu betydligt lugnare.. Har dock fortfarande sd å funderar på att ringa fl om det inte ger med sig till kvällen..!!

Söndag!!

Ännu en dag som har passerat med bravur, liten sov till halv 10 å sen vart det frukost innan vi tillslut begav oss mot fj-100 för att lämna sonen till sin pappa!! Resten av dagen har bestått av kalas å mys.. Har haft en helt fantastiskt lugn dag.. Ska nu försöka mig på en natt med sömn men tror det kan bli svårt då magen strejkar som vanligt :/.. Blir nog till att ringa bedömningen imorgon å se efter hur vi ska göra!! Hoppas iaf att ni andra har haft en toppen helg å får en bra början på en ny vecka :)

Jag behöver sova.. Denna natt vart det 1 t...

img_2672 (MMS)

Jag behöver sova.. Denna natt vart det 1 tims sömn, har tagit bricanyl å citadone, inget hjälpte å vid 7 började sd lugna ner sig så pass mycke att jag kunde slappna av o somna en liten stund! Nån som har nå bra tips om hur man kan sova trots sd?  dela gärna med er av det i såntfall för detta är ikke roliigt längre!!


Sikken underbar lördag

Dagen idag har flugit iväg kan man säga, sonen klev inte upp förens kl 9, käkade en snabb frukost innan vi packade med packning o oss själva in i bilen å drog iväg mot sävne där dagens golf tunering hölls, kotten spelade å sprang runt dom en virvelvind å gillade läget kan man säga, for hem när dom hade 3 hål kvar å sov lite middag innan grillningen påbörjades å vilken trevlig kväll det vart, godmat, skratt i stora lass å kotten var mer än nöjd .. Har nyligen kommit hem till svärmor å duschat å lagt den lilla.. Ska nysa ner mig i soffan nu å spöa sambon i lite wii innan vi oxå kryper i säng :)!! Hoppas ni alla andra oxå har haft en underbar lördag..!!

Nya tiger Woods :)

img_6491 (MMS)

Nya tiger Woods :)


Godmorgon!!

img_0746 (MMS)

Godmorgon!!


Golf å Bolibompa ..!!

Lördag idag , solen skiner å det ser verkligen underbart ut ute MEN det är bara 6 grader varmt! Burr.. Får helt enkelt stanna inne ett par Tim till.. Liiam ligger å drar sig i sängen, sambon tok sover, å jag ligger i soffan å är så fruktansvärt trött men det är bara att bita ihop, idag äre golf tunering å grillning som gäller, sitter redan nu å funderar på hur man ska klä sig, får se innan vi ska åka helt enkelt hur höst vädret är!! Nu äre Bolibompa dom gäller :). Cio

No sleep

Inte ens 1 min sömn fick jag i natt, sd med ungefär 6 min i mellan.. Bricanyl å citadone hjälpte inte..kräkningar när smärtan var som värst .. Jag är trött, jag Är slut.. Bebis har iaf försökt röra på sig hela natten men det verkar som att det blivit trångt, satt i natt å peta in hans fot titt som tätt o så sparka han ut den direkt igen.. Trots att jag hatar min grav så längtar jag så sjukt mycke efter den lilla, han är värd allt detta men man måste få klaga, man måste få ventilera sig.. Nu vakna nog litens storebror.. Äntligen lite sällskap :)

Words

You can’t make the same mistake twice. The second time you make it, it’s no longer a mistake. It’s a choice.

Trots

Har börjat inse att jag inte längre kan vara en över snäll mamma, gränser måste börja sättas å dom få jag börjat sätta har fått katastrofala följder, jag har skämtbort sonen alledes för mycke å för länge, å det är inte bara pengar mässigt utan även regelmässigt, har aldrig behövt sätta regler då han alltid skötit sig fläckfritt å han har alltid på nåt sätt förstått vad man får göra å inte får göra, men nu gör han allt man absolut inte får göra, slåss, bits, sparkas Och är allmänt elak om han inte får som han vill.. Det svider o gör ont i mitt hjärta! Men vet även att det är trots, den lilla stora killen blir ju ändå 2 snart, åå jobbigt blire att han bor på 2 ställen.. 2 olika livsstilar, regler mm.. Det är inte lätt för han å som vanligt så får jag skuldkänslor för det..!!

Ändrade Planer

 Väntar nu in sambon som strax är på väg hem från jobbet å då blir det en sväng till v-ås för att kika lite i affärer å kolla om vi kan hitta nå presenter, Sambons mormor fyller idag å min fyller på måndag så lär hitta på nåt åt dom, Liten sover middag å jag hade ingen ro till vila så har stor städat, vikt allt snyggt i garderoberna, dammsugit,torkat golven å gjort rent på toan..  grymt bra gjort.. är faktiskt lite små stolt över mig själv.. dock så straffar det sig då sd har ökat å blivit mer intensiva så nu blir det soffläge tills liten vaknar!



Jag Saknar min Smala Kropp!  
+25 kg är inte okey men snart så äre -25 igen :)!!


2sep

Fredag idag å v är förbi, helgen är här å jag ser verkligen fram i mot den nu när planerna ändrades,liiam blir kvar tills på söndag å jag älskart.. Såå även han får vara med om golf tunering å grillning :) ..!! Idag blir det en Mysdag med massor me film å lek, då min kropp är alledes för trött efter nattens bravader.. Nu - Frukost.. Sen- Film

Sd

Sd Hela natten, 2 tims sömn var det vi fick, lillebror har även han varit i full gång hela natten, bricanylen hjälpte inte i natt heller vilket gör mig vansinig, vf skicka med medeciner som iaf inte fungerar?

smärta!

Allt detta bök gör mig galen! En graviditet ska vara harmonisk, kärleksfull mm men min har bokstavligt talat varit ett helvete, samma sak när jag väntade liam, Ständiga sjukhus besök, sammandragningar från helvetet, blödningar som är mystiska mm.. har varit in ett par vändor den senaste tiden å fått bricanyl,morfin å allt möjligt som finns att få.. ingen påverkan på cervix.. bebis måt bra å alla värden är bra.. allt som det ska förutom att vi nu kommit underfund med att min kropp inte tycker om att vänta barn, den gillar inte att växa å bli trång inombords.. Är nu i v 32.. åå var idag på bedöming, vart som tur inte kvar utan fick fortsatt permisson från bb .. bricanyl piller å citadone var det jag fick med hem å nästa gång det blir förjävligt blir det att komma in igen för en ny bedöming! allt jag vill är att det ska sluta göra ont, att bebis får växa sig stark i magen till iaf v38.. men som det ser ut nu kan dom få lov att plocka ut han tidigare då kroppen inte orkar hålla igång å det finns då en risk att både jag å liten blir slöa å det är ju nåt man absolut inte vill.. Måndag är en dag jag ser fram i mot varje v.. för då går vi helt plötsligt in i en ny vecka.. veckorna går på nåt märkligt sätt fort nu å jag hoppas för min gud att bebis inte kommer snart..


v31





1 sep

Sambon jobbar, jag har varit hos läkaren, liam sover middag å jag passar på att njuta av solen innan den snart försvinner bakom alla mörka moln.. Regnet är på ingång å jag börjar sakta men säkert inse att hösten är bara bakom hörnet å är snart frammefort .. Mysigt till viss del men även förbannat jävla tråkigt.. sommaren gick alledes för fort förbi o massor av saker vart inte gjort.. men är nöjd med dom små resorna som vart iaf..
Imorgon äre fredag å liten ska iväg till pappa efter att ha varit hos mig å sambon en vecka.. en vecka tsm med sonen går sjukt fort å jag hatar dessa fredagar då han måste åka igen.. helgen ser till viss del lugn ut förutom lördagen då det ska golfas å grillas, hoppas verkligen att vädret är fint...


jag älskar er <3


RSS 2.0