Bloodbad

Yeah, har spytt sönder hela magen å halsen, är helt tom i magen å allt som nu kommer upp är blod å det är inte lite heller , har sagt det förut å jag sägert igen, är helt slut som människa nu!! Jag å min kropp orkar inte ta oss igenom detta så mkt längre till!!


Ny rond snart å jag hoppas för min Gud att dom kommer fram till nå vettigt för det här funkar då fan inte..



Kommentarer
Postat av: sofie:)

lycka till med allt! ;>

2011-10-03 @ 18:44:45
URL: http://youshouldneversaynever.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jodå de gick bra. De finns vatten så att hon klarar sig och de fylls hela tiden på. Men de finns ju som sagt fortfarande en risk för prematurbörd men jag hoppas hon håller sig kvar och att jag inte får nå infektioner o allt dåligt som skulle kunna hända. Ska tillbaka nästa vecka igen och fortsatta täta kontroller för att hålla koll på allt så de känns väldigt skönt. :) hur går se själv egentligen? Du låter inte så pigg. :/ hoppas att du kan få sova i natt, ska hålla alla tummar o tår jag kan!

2011-10-03 @ 21:07:50
URL: http://josefinknutsson.blogg.se/
Postat av: Madde / Mamma och blivande fröken

Fy så jobbigt! Hoppas dom sätter igång dig. Hade också en jobbig graviditet med sonen och var inlagd större delen av graviditeten. Håller tummarna att det gör något så du ska slippa må så där.

2011-10-03 @ 21:16:52
URL: http://www.saramadeleine.se
Postat av: Josefin

Tack ! (: ja de är inte lätt inte när man redan har en liten. Hade inte kanske varit lika komplicerat om man inte hade haft en innan som man egentligen vill ge 110%. Och som dessutom i vanliga fall är extremt mammig. Men på något sätt så har han nästan förstått de redan. Chockad blir man av att så små förstår eller kanske inte förstår men känner av att man inte alltid kan ge de dom vill. Usch då de låter ju inte allt för kul! Jag hoppas att dom bestämmer sig för att sätta igång dig snart då. Du är ju trotts allt i alla fall i v 37 va? O då är ju allt förutom lite extra hull klart. Och de går att ge efter också :) nej men faktiskt de måste vara sjukt jobbigt att må så dåligt och inte få i sig nått. Man måste ju nästan egentligen vara slut som människa. Men de finns alltid lite kvar att ge och att du får se din lille kanske ger dig massa superpowers när de väl gäller sen :) jag hoppas de! Kram

2011-10-03 @ 22:12:48
URL: http://josefinknutsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0