Mys o sjukhelg!

Söndagen idag och den har passerat som vanligt i en rasande takt..  

 Fredagen : Bestod av att jag for in till stan med mamma och handlade allt som skulle inhandlas in för helgen o veckan, Träffade på jonas på stan som överlämnade en trött o väldigt febrig liten kille som sen sov resten av dagen och kvällen  fick i lillprinsen lite pizza men det var knappt märk bart.. vart en lugn kväll i soffan för mig o sambon som senare slutade i katastrof, Lillplutt vaknade vid 23 o hade en feber på 41.0 och paniiken földade inom mig , la kotten brevid mig i sängen å sen påbörjades ett marathon på att vara vaken hela natten.. kl 7 somnade han o sov till 9 :(!

lördag: Vaknade vid 9 och lillskrutt hade konstigt nog ingen feber alls och trots den lilla sömnen så var han hyfsat piggeliin.. Begav oss till svärmor för lite frukost och lek innan vi tillslut beslutade oss för att gå ner på torget här i heby då kotten fortfarande var i full gång å inte hade någon feber i sikte.. Liten fick åka lite karusell å vi andra små titta runt lite innan vi tillslut gick hem å sov middag i två timmar, jag en vilket behövdes.. vrrt sedsn grillbuffe hos svärmor o svärfär och sen vart det raka spåret hem igen för lite mys och sömn.. oo hela familjen somnade som klubbade sälar å sov hela natten.. skööönt..

Söndag : Liten var återigen piggelin i dag så vi bestämde oss effter frukost för att göra ett besök i enköping hos mormor o morfar där allt började väl till en början men sen vart det nå knas igen.. liten har spytt upp allt som han ätit å druckit idag ;( igen bra dag i dag heller med andra ord.. får hoppas nu bara att han kan sova hela natten o att han mår bättre i morgon.. nåt possitiv i dag var iaf kottens elbil som han fått av mormor o morfar å även en stor traktor mm.. man kan säga att han har lilla julafton varje gång han kommer till mormor o morfar : )!!
Nu blire film o mys med sambon innan han somnar å sen blire att hålla vakt i natt när det gäller den lilla...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0