Borrelia

Borrellia, fest, Dalarna,shopping,mys, kärlek och en jävla massa annat har denna helg består av,

Fredagen: bestod ju av sol, sol och lite mer sol, underbart tyckte jag som låg ute på altan över dala älven hela dagen, mindre kul tyckte sambon och oliwer att det var så dom ockupera sig inomhus vid tv, tidig säng gång vart det för våran del och det var förbannat skönt..!!

Lördag: vaknade 4,30 vilket var mindre underbart, men det gick det med och vi fick en massa gjort, rullade från Dalarna vid 10 då vädret sög och vi hade fått en inbjudan till en överraskningsfest för Peters vän som nu är lokförare, så lämnade barnet hos farmor och drog iväg på fest, vart dock inte lång varit då sambon och jag vart (hör och häpna) osams för första gången på 1 år och 8 månader, sjukt, men nu har vi gjort det oxå och det slutade ju bra :)!! Som sagt tidigt hemgång och säng gång..!!

Söndag: gick upp vid 9 pigg som en lärka och började städa och tvätta, klippa gräset och rensa ogräs, vattna blommor och bädda rent i sängarna, och fick till slut upp sambon vid 1 så vi kunde hämta oliwer, passade på att sticka in till Willys och handla för 2600 kr, bra jobbat och fan vad mat vi har nu :)..!! Fick hem kotten vid 19 och såg att hans fästingbett blivit värre, så fick en tid till läkaren i dag , där vi fick lämna prover mm men som det såg ut så tyder allt på borrelia såå vi får se vad svaren säger på torsdag :)!!

Nu sova..!! Kl är på tok för mycke och jag är dö trött..!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0